Glass!

Tjena!
Förlåt för att jag inte uppdaterat idag. Var orientering och efter det blev det att plugga, köpa glass och sedan kolla på big brother ! Gick inte jättebra på orienteringen. Men ganska ^^ skulle i alla fall aldrig klarat det utan ledare med mig xd
Aja! Nu ska jag sova! Godnatt!


Sveriges fulaste hem!

Hejsan!
Kollar på Sveriges fulaste hem med Malin och Emmy. Hemma hos Malin då ;) vi har kollat på footloose med och fikat och så ;)
Nu ska jag fortsätta kolla! Kram!


Mjukglass

Hejsan!
Var och åkte en trevlig runda med mamma och Emmy innan. Då plockade vi blommor till mormors grav och köpte sedan mjukglass. Tog lite bilder med kameran men de lägger jag ut någon annan gång ;)
Snart big brother med! Sista veckan ! Kommer lipa när det slutar ! Tycket tiden gått väldigt snabbt. Känns som det var igår det började ^^ ! Jo juste, Loreen vann Eurovision med ! Toppen ju ! :D
Ha det bra! Kram!


Allt blir ju inte alltid som man vill..

Hejsan!
Jag och Lotta var nyss ute på stan och köpte glass och kollade runt lite. Vi skulle egentligen åkt båt men så blev det inte. Något var sönder och mamma hade inte lust.. Så Lotta och jag är nog båda väldigt besvikna! Men nu sitter vi och äter godis och chips.
Ha det så bra ! Kram !


Grillad

Hejsan!
Jag och Lotta är ensamma i båten och pratar och lyssnar på musik. Vi gick en runda innan och så.. blir la att sova om en liten stund. Innan blev det grillat (y) och till efterrätt grillad banan :D men nu ska vi fortsätta prata ;)
Kramar !


I båten med Lotta !

Hejsan!
Sitter i båten och fryser lite typ ;)
Tog med Lotta till båten. Just nu väntar vi på att maten ska bli klar. Vi har fiskat med håv och spelat lite spel mamma köpte innan och ätit jordgubbar :)
Ha en trevlig kväll! Kram !
-
"wish something"


Hämtat lillebror

Hej!
Sitter hemma och dör för att jag är så trött! Vaknade vid tre av att jag satt i min säng med kläder på.. Hade läst lite och somnat. Så sedan tog det ett tag att somna om. Jaja! Var och hämtade min lillebror från en hajk. Var typ någon gudstjänst. Var väldigt mysigt där de var i alla fall! Senare blir det nog att dra ner till båten? :D
Pappa har fått något ryck och ska sälja den -.- vill inte ha husbil, sommarstuga eller segelbåt ! -.-
Men aja... Ha det bra ! Kram!


Hemlagade tacobröds-pizza och kvällsmat!

Hejsan!
Varit med Nora. Vi gjorde tacobrödspizza typ ^^ eller vi kallade det de ;) senare blev det vattenkrig med hennes småbröder ! Skojigt ! :D Sedan så fick jag kvällsmat där.
Ha det bra ! Kram !


Sol! ☀❤

Heej!
Är så hemskt varmt ! Fast så sjukt skönt asså ! Så nu solar typ hela min grupp. Bi fick sluta en timme tidigt typ för vi hade prov sista lektionen. Så gött ! Älskar vädret asså ! ☀❤
Men nu ska jag steka lite ;)
Kramar !


Första doppet i år ;) !

Hej!
Sitter i soffa och kollar på big brother. Idag var jag och badade och solade med Emmy och Max. Max och jag badade och Emmy tog bilder och facerapeade mig. Var iskallt! Men ganska kul ändå ;)
Ha det bra ! Kram!


Ensam!

Hej!
Sitter ensam och lite skrämd i västerkvarn. Hoppas på att Max och Emmy strax ska komma ! Får underhålla mig med musik och kolla på alla skräddare och fiskar. Ha det bra ! Kram!


Glass 🍦

Hejsan!
Är med Emmy. Vi ska la kanske åka och bada :) nu ska vi äta något typ men först en glass ;) 🍦


Orientering och nice väder ! ☀

Hejsan!
Är i bodafors och ska strax orientera, om en halvtimme. Glömde läxorna hemma som vi har tills imon så när jag kommer hem gäller det att plugga ! Skolan var la helt ok. Fick reda på att jag fick godkänt på matten i alla fall ;)
Men nu ska jag ta det lite lugnt i solen och tagga ! ☀
Ha det bra ! Kram !


Bad!

Hejsan!
Förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen. Men är inte så lätt utan mobilen.. Var och badade med Emmy, hennes syster och hennes vänner. Eller jag badade inte utan tog bara bilder ;) Verkade ju så kallt! Sedan så fick vi tillbaka lite prov och så. Gick bra på allt typ, eller ganska ;) Sedan så kommer det en ny imon. Hoppas det blir skoj!
Bilderna från badet idag då ;)
Verkade kallt! Alla hejade på Emmy ;) Haha!
Men tillslut kom hon i ;) Usch ! Kallt !
Emmys syrra hoppar i !
Emmy hoppar!
Väligt fint väder var det!
Här var jag då ;)
Sommaren kommer :D <3 !
Vattnet var väldigt fint asså ;)
Ha det bra! xoxo Emelie !

Tråk.

Hej!
Sitter på mitt rum och tråkar. blev inget fotande. inte big brother för den delen heller. Blir att gå ner och ta bort sminket och linserna typ :P Sedan blir det la att sova typ ;)
Ha det så bra! kramar!

Fota?

Hejsan!
Lämnade nyss Emmy. Vi kollade på solsidan och köpte glass och åt godis ;) tänkte att jag kanske skulle ta lite bilder? Men ha det bra! Kram!


Sol ! :D ☀

Tjabba tjena !
Sitter hemma hos Emmy och latar på altanen. Sol är det ute och varmt! Riktigt fint väder! Går verkligen inte att klaga på ! Blir att se solsidan och plugga på altanen.
Ha det bra !
Kram!


Träffat Mikael ;)

Hej!
Sitter med Emmy på altanen. Varit sjukt nice väder idag ! Mikael kom hit med. Det var trevligt ;) vi pratade och gick en runda typ. Sedan då kollade vi en liten stund typ på solsidan ;)
Men ni får ha det så bra ! Puss !


Halv ett och jag är vaken..

Hej!
Har gjort i ordning mig för att sova typ. Emmy gick hem för en stund sedan. Vi typ drack te och var hyr flummiga som helst! Men ni får ha det så bra! Godnatt!


Snart hemma!

Hej!
Nu är jag strax hemma eller har typ kommit halvvägs.. Benen har typ somnat, underhåller mig genom att kolla på alla skyltar jag åker förbi. Tidsfördriv: musik och smsa med Emmy. Fast gillar faktiskt att åka buss ^^
Dricker mer och funderar på att ta upp godiset ?
Ha det bra ! Kram!


Hem

Hejsan!
Sitter på bussen hem igen och äter godis och lyssnar på musik. Haft det bra ! Ebba och jag höll på att leka typ "freeze" och "realise me" eftersom de kör det på big brother! Haha ! Och innan så körde vi lite innebandy ! kul asså ! ;)
Ha det gött! Kram !


Vampire diaries på Ronald !

Hej !
Sitter på Ronald med Ebba och kollar på vampire diaries. Idag har vi varit och badat med deras syskonstödjare. Var kul ! Sedan gav jag Ebbad lillebror hans lilla paket jag hade köpt. Han blev glad !
Nu ska vi la ta det lugnt typ ;)
Ha det gött! Kram!


Big brother på Ronald !

Heej !
Nu är jag i Göteborg på Ronald ! Ebba och jag har gjort lite allt möjligt ! Just nu kollar vi på big brother ;)
Ha det bra ! Kram !


Göteborg!

Heej!
Nu sitter jag på en buss påväg till Göteborg. Ska ju till Ebba ! Köpte en liten present till dom var innan jag drog ;) inte finaste vädret precis. Lyssnar på skrillex och kollar klockan varannan sekund! Har panik typ. Tror jag kommer hoppa av vid fel station eller något ! Typ en och en halv timme kvar ! Hoppas allt blir bra ;)
Ha det gött! Kram !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_202942288.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_202942344.jpg" class="image">


Vakna!

Hej!
Imon eller idag ;) så drar jag till Göteborg för att vara med Ebba i några dagar. Kommer bli nice :D nu sitter Malin jag och Emmy uppe och camar med Mikael. Fick fösenad present av dom med! Smycken :D sedan gav vi Emmy sin present, hon verkade bli glad! Innan åt vi chips, godis och drack läsk! Och så kollade vi på film, som var tråkig.. Ha det gött ! Godnatt !


Konfirmationen 2012

Nu läggs bilderna från min konfirmation ut!
Min konfirmationsgrupp! Har varit en trevllig tid!
Detta är då själva konfirmationen ;)
Vårna grupp tar nattvard
vi tog farväl typ ;)
En blomma jag fick av mamma och pappa. Fick ganska mycket blommor ;)
Vi blev ganska många på kalaset efter
Ganska mycket paketer blev det med
En släkting fixade tårtan :D
Resultatet
Och för de som inte ville ha ;)
Jag började med att skära tårtan då
Efter att smakat en bit tårta var jag bara tvungen att ta lite kaffe och glass ;)
Mina fikapartners ;)
paketöppning !
Min söta lilla kusin
Mina presenter. Av mamma och pappa fick jag ett objektiv och en blixt, som vi inte rikitgt förstår oss på ;)
Mina konfirmationsnaglar. Korstet köpte jag dagen innan, tyckte det passade bra till konfirmationen!
Det var min konfirmation det! Ha det gött! Kraaam!

13:00

Hej!
Vaknade för tio minuter sedan, 13:00 alltså. Haha! ;) höll ju på ganska länge igår. Men det var kanon ;) ! Idag blir det att va med Emmy och Malin vi ska sova över! Kommer bli nice :D
Ha det bra ! Kram !
Bild på en konfa present jag fick ;)
Konfabilderna SKA jag läggs ut idag !


Fin kväll!

Hej!
Idag har jag varit med Nora. Vi var i affären och köpte glass, som inte var så god, och så gick vi förbi barnmaten och var bara tvungna att köpa och smaka! Hahaha det var faktiskt helt okej ! Haha xd. Vi är ju som vi är. Sedan bakade vi. Efter det drog jag till TG. Det var sjukt mysigt och trevligt. Och jag känner mig annorlunda efter detta. Bra annorlunda menar jag ju då. Sedan skulle vi kolla på film och så skulle vi poppa popcorn. Men vi lyckades inte så bra. Och brandlarmet gick igång. Så brandbilen kom! Haha ! Men det var ingen brand bara rök och bränd doft. Och de lämnade oss halv 11. Sedan kollade vi på filmen. Så kom hem för en stund sedan. Bilderna skjuts upp lite till för att det blev väldigt sent idag. Men nu har jag ju ledigt tills måndag, så väldigt gött!
Ha det bra ! Kram !


Nora !

Heej!
Sitter i bussen påväg hem från skolan. Proven gick sådär. Eller engelska gick nog ganska bra, men matten var ju bara sjuk! Missade nästan bussen för den -.- fick springa. Hemsk var den ! Gissade på typ allt! Hoppas på två rätt så jag får godkänt ;) blir att va med Nora sedan blir det kanske TG.
Ha det bra! Kramar!


Glass och big brother !

Heej!
Bilderna kommer ut imon. För jag har fullt upp typ. Har två prov tills imon då har inte hunnit kolla igenom bilderna. Får bli imon ;)
Nu sitter jag med ben & Jerry glass och skrapar ut det sista av den med big brother på TV:n
Ha det bra!
Kram!


Fika

Heej!
Nu blir detta lunchen eller fika med Emmy. Senare blir det att plugga och senare big brother :D


Gick bäst ! :D

Heej!
Bloggade ju inte igår. Var konfa och efter det var släkten där och sedan tog jag bilder med Emmy. Lägger ut bilder och berättar senare ;) just nu är jag påväg hem. Men en bild från igår innan det började. Sjukt oroliga var vi men allt gick bäst! :D


Så tokigt det kan bli ;)

Hejsan!
Nu laddar jag inför imon ! Konfirmation ! Laddar kameran och mobilen nu. Har inte bloggat på hela dagen. Haft fullt upp ! Först städade jag lite i huset sedan åkte jag, min syrra och mamma till stan och efter det var det mer städning! Sedan kom Emmy och vi har väl gjort så mycket. Och nyss kom jag upp från duschen. Blir att sova nu så jag vaknar imon xd
Ha det bra !
Kram!
Fick sms från Max men jag fick det till Malin xd så jag trodde hon hade blivit helt knäpp och glömt att hon hade konfirmation imon xd ! Haha så tokigt det kan bli ;)


Te med Emmy!

Heej!
Sitter och dricker te med Emmy. Vi kollade på big brother för någon timme sedan och nu så småpratar vi lite. Hon ska strax gå hem sedan så blir det för mig att sova! Är så hemskt trött!
Men ha det så bra ! Godnatt!


Ny frisyr!

Heej!
Idag har jag varit hos min syster och klippt mig. Blev nöjd! Nu kom jag precis hem från konfan något gräsligt blöt eftersom det regnar sönder! ;)
Ha det bra!
Kram!


Gelénaglar med glitter!

Heej!
Idag när jag kom hem så kom en Carro kände och fixade mina naglar. Det blev skitsnyggt! Är riktigt nöjd! Lite fint till konfirmationen på söndag ;) Sedan har det varit sjukt mycket pluggande! Och så fixade bästa pappa pizza till mig för nån timme sedan för att jag pluggade och var döttshungrig! :P Nu blir det att fortsätta plugga till max 12 eller något ? xd Sedan sooova! Blir att fixa håret imon med! Sedan kan söndagen komma!
Ha det braaa!
Kram!

Pink princess!

Heej!
Idag när jag kom hem fick jag en liten överraskning! Min försenade present från fokiwa hade kommit! Det var ett sjukt sött "paket" den låg i. Sedan var ju själva skalet grymt! Det var ju inte det jag hade sagt att jag ville ha men detta var helt klart tufft!
Kom hem från konfan vid 8. Var ganska trevligt ;)
Men nu ska jag kolla på big brother!
Ha det bra!
Kram!

Filmprojekt i skolan ! :D

Heej!
Igår var jag med Emmy och pluggade. Vi åkte till Sävsjö för att hitta skor men fanns inga så Emmy och jag drog till sockerklaras lekpark ! ;) tuffa vi är!
Idag var det filmprojekt hela dagen i skolan! Vi har sjukt kul asså! Väldigt chill dag i skolan ! Senare blir det konfa och sedan plugga!
Ha det gött!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859514.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859514.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859514.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859514.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859514.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859514.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859514.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859514.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859666.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859666.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859666.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859666.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859701.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859701.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859701.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859701.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859734.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859734.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859734.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859734.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859737.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859737.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859737.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859737.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859831.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_201859831.jpg" class="image">


Bussen till skolan!

Heej!
Sitter i bussen påväg till skolan. Ätit en god frukost och lyssnar nu på Justin Bieber. Imon är det filmprojekt i skolan! Kommer bli skitkul! :D
Ha en bra morgon!
Kram!


Ben & Jerry´s och brownie

Heej!
Kom hem från skolan för några timmar sedan. Vi gör nån film! Den kommer bli awesome asså ;) Nu sitter jag och lyssnar på spotify och äter Ben & Jerry´s med en brownie med ;) Passar ju bra tillsammans eller? ;) Hahah lite mycket brownies kanske! ;) Blir kanske att vara med någon eller så får jag bara ta det lugnt typ.
Ha det gött!
Kram!

Inte min dag..

Hejsan!
Idag har verkligen inte varit min dag. Blev arg på en släkting för att jag trodde de hade en peruk som de vägrade ge tillbaka men när mamma då kollar här hemma, på stället där peruken brukar ligga, så är den där! :O Så du var jag tjurig på mina släktingar för ingenting.. Aja skit samma ;) Bad om ursäkt sen typ så :P
Tror inte du läser min blogg Emmy, men jag vill bara att du ska veta att jag alltd finns för dig! :) <3
Men annars har dagen varit ganska fin ;)
Ha det bra! Kram!

Lottas Konfirmation!

Heej!
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från Lottas konfirmation eller kalaset efter ;) Det var supertrevligt och Min kusin, Lotta, var så sjukt söt och snygg! Stort grattis till henne! Att hon tagit konfirmationen typ ;) ! <33
Lotta öpnnar presenterna och de små kollar nyfiket på! ^^
Min superfina kusin med hennes paket ! :D <3
En bit av min och Lottas släkt<3 Alla var inte med där för vi är väldigt många! ;)
Min sjukt söta lilla kusin ! Han ville bli fotad och så fick jag en så gullig bild på han såg jag nu :D <3
Grattis igen Lotta! :D <3
Ha det gött!
Kram!

Från 300 till 170!

Hejsan bloggen!
Nu är jag hemma från min kusins konfirmation. Var trevligt och hon var superfin! Lägger ut bilder lite senare! På tal om bilder så har jag rensat lite bilder på mobilen. Hade över 300 ! ;O och nu så har jag bara 170 ! Typ 200 bilder borta som var skräp ;)
Ha det bra!
Kram!


Grattis Emmy ! <33

Emmy visar upp sin moppe för mig och Malin! Tuffing! ;) Grattis på dig!! :D <33
Heej!
Idag har jag då varit med Emmy och Malin. För att Emmy har fyllt 15år! Grattis! :D <33 Så vi var hemma hos Emmy och fikade, kollade på vampire diaries och snackade. Sedan så visade Emmy upp hennes moppe lite ;) Imon skulle jag åkt med Emmy och Malin till stan.. men det blev ändrade planer och jag ska visst på konfirmation hos min kusin imon!
Ha det bra!
Kram!
-
Vi kollade i en "Sweden Rock" tidning och pratade och tog det lugnt ;)
Malin! :D
Kollade på TV!
Och Så fikade vi sjukt gott fika! ;)

Fia med knuff!

Heej!
Idag har jag varit med Nora. VI fixade nån tipsrunda hon skulle ha och så spelade jag fia med knuff med hennes lillbror. Kom hem för några timmar. Så har pluggat i nån timme. Nu blir det att cykla till Ebba och gå en runda med henne och prata. För imon så skulle hon dra till Göteborg. Kommer sakna skiten<3
Men nu ska jag cykla till Ebba.
Ha det bra!
Kram!

Kalaset!

Hejsan!
Nu lägger jag ut bilderna från kalaset då. Nedanför detta inlägget hittar ni majbrasan med ! ;)
-
Massor av kakor och goda saker ;)
Tårtorna! Som jag och mamma var och köpte, dock handlade vi ju kakorna med då ;)
Min lilla kusin! Så söt!
Och lite fler små kusiner! Vi är ju en ganska stor släckt ! ;)
Mina presenter!
Och sedan, när alla åkt hem, så kom Emmy och vi åt grillat och grillade marshmallows! Galet gott! :D

Majbrasan!

Heej!
Nu lägger jag äntligen upp bilderna från majbrasan. Var med Ebba den dagen! Vi tog det lugnt. Men vi fattade fel tid så vi kom en timma för sent. Och i år höll det inte på så länge, så när vi kom så drog folket.
Rosa himmel
Lite folk var det ju kvar när vi kom! Men vi stannade där bara en kvart eller något. För försäljningen och allt var ju typ slut ;)
Majbrasan! :D Den var väldigt liten. Men den hade ju brunnit ett tag ;)
Ebba!
Jag och Ebba!
Sedan gick vi hem och käkade godis..
.. Och jordgubbar :D
Hoppas ni med hade en bra Valborg!
Kramar!

Orientering och konfa!

Hejsan!
Varit på konfa idag där vi strukturerade upp hur vi skulle göra nu när vi tar den. Jag sa att jag kunde sjunga solo så det ska jag göra! Och så åt vi glass ;) sedan var det snabbt efter att cykla upp till orienteringen med Ebba ! Gick igenom kompass och sedan sprang jag elljusspåret ! Nu pluggar jag och ska strax duscha. Sedan ska jag äntligen lägga ut bilderna från majbrasan och kalaset !
Ha det bra! Kram!


Är med Emmy!

Heej!
Är med Emmy och vi typ pluggar och pratar. Har typ fikat lite och senare blir det grillat :D bilderna från igår och idag kommer senare !
Ha det bra!
Kram!


Mer tårta!

Heej!
var uppe till halv tre och sms:ade">sms:ade med Marcus haha ;) åkte till Värnamo med mamma för att fixa en tårta till släktkalaset idag ! Jag lägger ut bilder på kalaset och majbrasan!
Sjukt fint väder och solbrillerna på med! ;)
Ha det bra i det sköna vädret!


RSS 2.0