Städar rummet...

Nu har man musik på och rummet stökigt! så det blir att städa eftersom man är lite tvingad för att rummet är så stökigt "/ Sjukt trött för att Lukas, min lillebror, spelade på sitt playstation på högsta volym typ ^^ ! Men nu ska jag äta lite och sedan fortsätta med att städa! Ha en bra måndag på början av höstlovet nu då! :D

Komma efter kyrkan!

Kom precis hem från kyrkan. Emmy och jag har precis fyllt i det man ska fylla i efter en gudstjänst :P så nu blitt väll att va en stund till sen ta det lite lugnt ;) mysa på söndagskvällen!
Hade bra!


Pretty little liars "/

Ska dra hem till Emmy nu med henne och kolla på pretty little liars "/ ... Kollar inte på det så kommer nog inte bli så kul ^^ ! Senare blir det att gå till kyrkan med :P
Hade bra!
puss o kram!

Fixat mig, och nu blir det nog att dra till Emmy! ^^

Nu har jag fixat i ordning mig lite ^^ Blir samma kläder som igår och sminket är kvar med så det får bli så! ^^
ser nu att jag måste fylla på sminket lite! Har ju typ bara mascara på ena ögat x) !

Drar till Emmy!

Tjena!
Ganska trött efter orienteringen igår :P
Ska dra till Emmy strax ändå! Sen så måste jag städa mitt rum :( ! Gör det imon istället ^^ !
Imon blir det att gå till kyrkan med. Var där förra veckan med, och då somnade jag nästan ^^ hahah!
Hade bra!
Byee!

Natt orientering! :D

Har varit på utvecklingssamtal idag då :P gick bra godkännt på allt förutom HK. Det var en av sakerna mamma och Kalle hakade upp sig på under hela samtalet. Jag försökte förklara varför men jag vet inte riktigt om de lyssnade på mig x) ! Sen efter var jag med Nora! Vi sålde salami och lotter. Men de flesta vi gick till ville bara köpa lotter av Nora ^^ 170:- för 800g salami är dyrt och mycket om man inte är många i familjen. Så alla vi gick till köpte bara kotter eller inget. Men sedan sista huset vi gick till hade Nora inga lotter kvar så då fanns det bara salami kvar att sälja. Så sista huset köpte en salami ! :D Nice! 1 såld 7 kvar! ^^

Var på natt orientering för några timmar sedan med! Det var sjukt mysigt! springa en sista gång! Sprang med Nora och Carro. Det var lite kusligt men ändå lite trevligt och mysigt! ^^ När man sprungit banan blev det grillad korv och alla som hade sprungit kom en grupp för en grupp och så blev vi samlade! Haha vi trodde aldrig mamma skulle komma tillbaka med Lukas och hans kompis ^^ ! Men de kom sen. En ledare stod i skogen med för han ville ta ett kort på Carro, mig och Nora.
Nora: Det står någon där!
Hahah och Carro och jag hade precis sagt att ledaren står där ^^ ! Sen tog jag nån bild med mobilen men det blev inte bra för fem öre!

Sedan när vi kom fick jag och Carro springa över till morfars hus och mata min kanin som morfar brukar sköta ^^ Han har opererat och skulle stanna över natten, så då fick Carro och jag för en gångs skull hjälpa till med det! :) Efter det bastade jag och Carro :). Så nu känner jag mig riktigt slö, trött och lam! x)
Hade bra!
Godnatt!
-
Börjat skriva lite "diker" eller vad man ska kalla det till bilder. Så här är en;

Sprungit med Carro!

Ebba och jag tog ju lite bilder som sagt! Och här får ni ett smakprov ^^ !
-
Varit ute och sprungit med Carro klockan 9! :D Det gick ganska bra, lite sent bara kanske. :P fast hon ville springa långt men jag hade lixom läxor att göra, så det blev inte riktigt så långt som hon ville. Fast det var ju ganska långt ändå! Har myst med familjen vid TV: innan det! Halv åtta hos mig blev det och lite Robinson! Gjorde precis klart engelskan tills imon. Hade redan skrivit en sådan om min favorit sport i England, så jag bara skrev om lite så den blev längre ^^ tog ca 5min. Blev ju inte så mycket arbete eftersom den varit gjord sen sommaren lixom :D ! skönt att slippa göra den nu då! :D HK prov imon med :( Kommer inte alls gå bra! Det lixom fastnar inget i huvudet ju! :O Jaja.. får plugga mer i bussen och i skolan imon.
För nu ska jag kryp till sängs. Helt mörbultad ^^ !
Hade bra!
Goodnight!

Ebba letar efter kläder ^^ !

Ska ta lite modell-bilder med Ebba så nu rotar hon egenom min garderob efter "fina kläder" hon kan ha på sig ^^ !
Fick tillbaka matteproven idag :P gick ganska bra; 15/20p så nu måste jag minst ha 5p på andra delen "/ tror inte jag fick de ens... gick lixom skit på B-delen! Men nu ska jag hjälpa Ebba hitta några kläder att modella i ^^ !
Hade bra!
Kraam!

STS reunion bilderna här nu! :D

Jag och Emmy :D Hon var ju inte med på den jag tog med min grupp så vi tog en egen tillsammans :D ! Ganska många som gillar den på fb :D
Här har ni min grupp som åkte till Oxford med i sommar! :D
Fast alla var inte med då! ^^ fast de flesta ;) !
Jag tror vi alla, som det står på bilden; hade vår livs sommar! Något vi aldrig glömmer! Minne för livet!
Men usch vad jag saknar dem! Sjukt snälla och trevliga allihopa! Grym grupp! :D <33

Ska sova nu hade jag tänkt! :)
Goodnight!

Morötter! :D

Nu kokar jag morötter ^^ ! Sjukt gott med lite smör på! Varit med Emmy innan och strax blir det hal åtta hos mig! Men nu ska jag käka morötter o kolla på TV :D
Hade bra!


Varit med Emmy och Malin idag igen! :D

Idag var jag med Emmy och Malin igen! :D Det var ju kul! Hahah Emmy somnade och jag gick ner för att gå på toa. Så jag lämnade Malin i mitt mörka rum med Emmy sovandes ^^ sen fastnade jag lite vid Lukas "online-spel" för det var ju ganska kul att skrika en massa saker i micken så andra som spelade hörde x) Har lite konstig humor! :') Men idag blev det inget springande. Carro och jag hade planerat att springa idag med. Men så blev det inte, hon sprang istället utan mig... jaja ^^ ! Sen ville jag inte va ensam hemma så gick över till morfar och Lukas som också hade gått över dit. Det var ju trevligt att sitta och prata med han lite och kolla lite på TV där med dom :) !
Gammal bild! Men den är ju på Emmy och Malin så ^^ !
Hade bra!
Heejdå!

Precis sprungit en runda med Carro! :D

Min syster Carolina när hon tog studenten! :D
Idag har jag varit med Malin och Emmy. Köpte en stor burk med godis ^^ Har varit ganska sugen på det länge men när jag väl köpt det var jag inte suger x) . Sen var jag och tittade lite på UV:s "marknad" eller var min lillebror kallade det ^^ Kom ungefär när det var slut. Men det var lite trevligt ju! Efter en liten stund gick jag ju med Andrea :D (Emmys lillasyster ;) )
Och nyss kom jag hem efter att ha sprungit en runda med Carro, min stora syster :D . Vi ska nog springa imon på morgonen med. Det var hon som ville det. Men det är ju nyttigt. Kanske inte bara göra det varje dag. Men ska säga till henne att vi inte ska springa varje dag ^^ ! eller så gör vi det?.. Hoppas jag kommer upp bara imon ^^ ska springa halv6 på morgonen :O
Så nu ska jag sova i alla fall!
Goodnight!
Kram!

Trött efter reunion!

Innan idag passade jag Amanda ju! Vi "spelade" domino. Sen ville hon leka att hon var mamma och jag var barn. Och så skulle jag döpa mig ^^ så gick hon runt med Carros gamla Engelska-Svenska översättnings bok och låtsades läsa! Hahah den var till och med upp o ner ^^ Hahah hon är ju för söt! :D
---
Men nu är jag galet trött efter att ha kommit hem ca 3 på natten igår efter den sjukt efterlängtade reunion festen! Endless summer var temat med har jag ju glömmt säga! Det var lite därför jag hade på mig min klänning jag köpte från England. Och målade naglarna till Engelska flaggor mönster :D Vissa där hade på sig shorts! kan ju blivit lite kallt sen när de behövde gå ut ^^ fast inne var det sjukt varmt! (om man dansade då ^^) Fast jag tyckte dock inte att det var kallt ute alls! kanske för jag kännde mig så sjukt glad hela tiden :D !
Hade bra!
Goodnight!
-
Reunion, STS språkresan och alla nya kamraterna från de kommer jag aldrig glömma! - Endless summer.. forever! <3

STS Reunion!! :D

Nu ska jag berätta om den sjukt trevliga kvällen i Göteborg! :D
Allt skulle börja vid 7 med Emmy och jag kom halv och då när vi kom började de släppa in folk redan. Så Emmy och jag var några av de första som kom in! Jag var i alla fall den förta från min grupp. Direkt när jag och Emmy kom in mötte vi Julia, min ledare i sommras! Det var kul att träffa henne igen :D !
En stund efter så hade vi hunnit gå runt o kolla och hänga in våra jackor. Då kommer några från min grubb! Sjukt kul och det kom bara fler och fler. Sen såg Emmy en som gått i vår skola som också var där. Men det var sjukt trevligt att träffa alla som kom! Sedan fanns det "skyltar" runt om inne i Lisebershallen som det stod olika platser på. Jag och min grubb skulle mötas vid Oxford. Ofc! ^^ Det blev dans, bra musik, pratade med folk man varit med i sommar och vollyboll-tunering. Jag var faktiskt med på en vollyboll-tunering :D ! Sedan kunde man ta foton tillsammans med folk. Vår grupp hade tänkt ta ett men man fick inte vara så många som vi var (10pers) max 4 :( Men det blev nått kort med några från gruppen och mig. Sedan tog jag ett ensam med Emmy :D Det skulle komma ut på facebook om några dagar. så ska lägga upp de så snabbt det kommer ut! här kommer en bildbomb på hela den underbara kvällen på reunion i Göteborg! Så sjukt trevligt att ha träffat alla! bara synd att det var sista gången med gruppen :( ! Men vi får ju hoppas vår grupp är flitig och hittar en dag bara vi kan träffas :D !
Så här såg det ut i Lisebergshallen! Den brädan tjejen på bilden står på var som en sådan med en oxe man rider på och försöker hålla sig fast utan att trilla av. Detta var samma fast med en bräda! As nice! ville göra det men när jag trodde det var en halvtimme kvar, så var det slut ^^
Scenen; där var det både live-band och Dj som spelade!
Ijämte scenen är det en skärm. På den visade de bilder på alla som åkt nån stans med STS! Vår grupp var med där med! + att jag tror de hade tagit en bild från mig ^^ ! det är ju kul!
STS!! :D
Emmy och jag dansade!(hoppade och sjöng med ^^) Kändes precis som i Oxford på discona där ! :D
Sjukt kul att dansa och ha kul med alla igen!
Emmy och jag gick ut lite och tog luft efter att ha dansat som galningar där inne!
Här är några av språk-rese-gruppen! :D
Här tar några av min grupp bilder. Medans jag, till höger, väntar på att blir fotad med några andra från gruppen!
Här ska jag då bli fotad med några från gruppen! Ska lägga ut bilderna direkt när jag får tag på dem!
Här dansar vi. Vissa tyckte det var lite för hög musik "/
Dans med gruppen! Live-band! yeah! :D
En kväll jag aldrig kommer glömma. Som sommaren! :D
Såhär blev naglarna med England flaggorna på! ganska nöjs faktiskt! Det var två från gruppen som sa att det var snyggt. och de frågade om jag hade gjort det samma dag, och det hade jag ju ;)
Såhär såg man ut på reunion då! :D bara att på bilden har jag hunnit ta bort sminket ^^! Klänningen jag köpte i England och öronhängerna från England (fake eftersom jag inte tagit hål i öronen pga; vi tror jag inte kommer tåla det "/ ) . Koftan med volang, ett smycke som hängde med till en tunika, tights, min "Super-man" skor jag köpte i London (ni kan se dem på bilden där jag tag gruppfoto!) och så hade jag uppsatt lugg! :D
Men nu ska jag väll dra bort till Emmy kanske!
Hade bra!
Kraam!

Passar Amanda nu! :D

Har precis kommit hem från kyrkan. Sopplunch var det. Det var ganska trevligt. Fast det var nästan då jag somnade när prästen skulle predika ^^ !
Nu kom Amanda över från morfar. Hon vill ju vara hos mig och det får hon ^^ så nu ska jag fortsätta passa Amanda. Igår var det ju reunion och den var ju bara bäst! men ska berätta mer om det sen Amanda är lite otålig och vill inte sitta vid datorn ^^ ! Just nu kryper hon runt på golvet och låtsas att hon är en hund. Och så säger hon: Thomas kommer! :O (min pappa, som Amanda är lite rädd för ^^ )
Hahah, men ska dra nu! Berättar mer om reunion senare! Och bilder på det med! :D
Ska va med Emmy sen med tror jag ^^ !
Hade bra!
Kram!
En bild jag tror ska vara med på min nya header! ;)
Tagen av; Emmy

Sitter i bilden med mamma, pappa och Emmy på G till Reunion! :D

Nu sitter jag i bilen på väg till Göteborg. Med Emmy, mamma och pappa :P har målat naglarna innan idag. Fick bli England flaggan. De blev la ganska bra :P reunionen börjar 7 och håller på till klockan 24, as nice! Så nu taggar vi för fullt för detta. Inte mamma och pappa då, som ska kolla på bio! full taggning till billionare ^^
Yees! :D
Hade bra!
Party party nu då i Göteborg! ^^


Godnatt!

Nu ska jag allt ta och lägga mig!
Blir upp till kläderna och bestämma vad det blir tills imon!
Imon åker jag, Emmy, mamma och pappa upp till Göteborg då för reunionen! :D Reunionen är återträffen med alla som åkt med STS i år på språkresa! :D Kommer bli sjukt kul att träffa alla igen! Som man varit i Oxfrod, London, England med! Träffa ledaren, Julia som man inte sätt på länge och hela svenska gruppen som kommer vara där. + att en som är något år äldre än mig som bor något kvarter bort var också på språkresa i år. Så hon är nog också där. Ganska coolt att hitta nån som man känner där :D
Träffa de jag åkte tunnelbana i London med! var första gången jag åkte tunnelbana ^^ Skulle nog inte vågat det utan Josefine! ^^ :D
Men nu ska jag väcka pappa i soffan ta en godisbit och lägga mig! ;)
Hoppas ni haft en trevlig fredag som jag! :D
Godnatt på er!

Idol nu!

Nu har man myskväll med familjen vid TV:n. Idol! Mysigt! Har varit med Nora! Vi skrattade (ofc ^^), ritade och satt vid datorn med hennes söta lillebror. Mysigt! :D Imon blir det STS reunion! Återträffen jag längtat efter lääänge! :D ska bli sjukt kul! att träffa alla igen! Har saknat alla så ska bli sjukt roligt att träffa dem igen! Och med Emmy med! :D Roligt! Längtar! Efter det ska jag svara på brevet jag fick av en som kommer vara där! Har inte hunnit svara ^^
Nu ska jag ta en godisbit och fortsätta kolla på idol!
Hade bra!
Stora kramisar!

Stackars gamla man ^^ !

Kom precis hem efter att ha förjt Nora en bit hem ;) nu ska jag plugga engelska som vi har tills imon... Blir att kolla på "halv åtta hos mig" (om det nu går idag ^^) Noras och min nyponsopp-glass blev inte god :/ men den skulle jag rekomendera enligt Nora ^^ med lite grädde och kola- eller choklad-sås tror jag det skulle blir godare. Kanske lite socker i med ^^ vi var ute och gick med Noras mosters hund, som var ganska trevligt. Tills det började regna! Vi mötte också en gammal man som letade efter ett klipp-hus. Vi visste inte riktigt vart det låg men vi gav några olika förslag sen körde han vidare. Sen när vi lämnade hunden frågade vi Noras faster. Hon sa att det låg inte där han letade, inte i våran lilla by ^^ så Nora och jag gick sen runt i samhället och letade efter den stackaren som sakta körde runt. Vi letade inte alls länge så hittade vi han och berättade att han åkt fel. Han tackade och åkte vidare. Känner mig väldigt glad att vi letade upp han och hjälpte han :) hoppas han hittade rätt tillslut. Vi gav ju han trots allt en lapp vart han kunde hitta klipp-huset ;)
Hade bra!
Kram!

 

 


Är med Nora! :)

Nu har man nyss kommit hem från skolan! Är med Nora. Vi värmde nyss till lite nyponsoppa från idag på morgonen ;) och vi frös in var sitt snappsglas som vi sedan hoppas bli nån slags glass ^^ ! hade bra!


Macka med honung och Nyponsoppa till! Kan det bli konstigare?! Skola strax med ;) går bara skriva rubrik med IPaden ^^


Skaffat en ny app på IPaden och nu blir det varm vit choklad!


Fjärde världskriget! ^^

Innan idag var jag med Emmy. Då kom mamma hem med nån människa jag aldrig sett förut. Det var visst den personen som mamma och pappa pratat om så hemskt mycket. Min pappas arbetkamrats fru ^^ !
Så mamma och hon sätter sig i köket där Emmy och jag sitter. Plössligt;
Mamma: Emelie, du kan väll visa bilderna från England.
Jag: Men.. det är ju jätte många! ( de är lixom mijoner bilder)
Mamma: Du kan ju visa några.
Men vi kollade igen de flesta. Så jag fick stå och berätta till bilderna på engelska. Men det var ju trevligt. På något sätt ^^ !
Sedan ramlade Emmy i trappan då hade pappa och hans arbetskamrat kommit + min stora syster. Emmy och jag började gap-flabba! Och min syrra kom till trappan och bara: Oj.. gick det bra (hahaha ^^) ?
Och de i köket bara kollade ut mot hallen där man hörde mig och Emmy skratta.
Mamma: They always laught so much.. ^^

Nyss kom jag hem från fritidsgården. Där var det fjärde världskriget (enligt Emmy har ju redan tredje varit x) )
Hahah Johanna och Emmy målade på varandra, tog blött papper eller tvål och slängde på varandra, tog diskborsten i ansiktet och kastade ut kläder ^^ Johanna och jag låste också ut Emmy. Då kom några och frågade om hon blivit utelåst x) Hahah var lite roligt att kolla på!

Bilden är tagen i sommar. Vi stannade på en ö med båten över natten. Och på kvällen blev det en mycket mysig och trevlig utsikt ;)

Nu känner jag mig på G att blir förkyld... nice! Så ska lägga mig lite tidigare än vanligt eller kolla lite läxor.
Hade bra!

Plugg till SO:n imon!

Pluggar på SO:n nu.
Satt vid datorn när Carro kom hem. Hon skrek: nån hemma? men jag svarade inte. Sen smög jag mig mot henne till hallen och skämmde henne ^^ hahah hon bara: Oh hjälp! va du skrämmde mig! Hjärtat slog typ ett slag! (det brukar det ju göra ändå^^) jaja ^^...
Nu ska jag iallafall plugga och drick varm choklad! har typ blivit beroende av det! och galet godissugen idag med! :D
Har ju glömt berätta med att jag skickade ett e-mail till min host-family som jag hade i England. Jag skrav att jag saknade dom och England, att hon skulle hälsa alla i familjen och så skickade jag två bilder på mig och barnen tillsammans när vi lekte i deras trädgård i England/Oxford. Fick svar för några veckor sedan och hon skrev att hon saknade mig med och att hela familjen häsade tillbaka. De är ju för mysiga! Saknar barnen och hela familjen verkligen! :D
Jag vid en brant backe med Bleinhem palace till vänster. (England! :D)
Hade bra!

The wedding crashers!

Har varit och shoppat med mamma och pappa idag! Det blev inte så mycket köpt; smink-borttagnings-servetter, glödlampor till min lampa och tights. Sen visade jag sängen jag ville ha för mamma på IKEA! fast hon sa bara; den är alldeles för dyr och att det var en dubbelsäng som jag inte behöver... Men jag bara; jaha.. men jag vill inte ha något annat i julklapp... Så vi hoppas till jul nu ^^ !
När vi åkte dit satt jag med SO:n i jämte mig och gjorde klart frågorna. Det kommer inte gå bra på provet på tisdag känner jag!
Senare var jag med Ebba vi var ute och sprang. Hon ville hänga med när jag sa att jag skulle springa ^^ Det gick lite sådär fast det var ju trevligt. Vi båda var ju ganska utmattade efter fyra varv runt ett kvarter.
Men nu hör jag att "The wedding cashers" har börjat igen! Så ska ta mig en kopp varm choklad och sätta mig vid TV:n!
Hoppas ni haft en trevlig söndag!
Hade bra!

Shopping med mamma nu!

Igår var jag med Emmy och Malin :D (ska försöka få in lite mobilbilder från det igår!)
Vi sov över från fredagen tills igår. Vi åt pizza, pratade med folk i telefon ^^, kollade på "It" och hade skoj!
"it" var ganska läskig av det man såg. Fast vi han ju inte kolla klart och jag tror bara det skulle bli läskigare! Haha satt med händerna för ansiktet och tänkte hela tiden; nu kommer clownen!
Sedan senare igår (när jag kommit hem från Malin) åt jag pizza med mamma och pappa! Igen lixom! tre pizzor på en vecka! man undrar hur jag kommer se ut snart?! ^^ fast jag tog en räksallad denna gången :P och hamburgare förra, och kebabrulle i början av veckan ^^ så inte så farligt onyttigt. Var ju faktiskt ingen pizza ändå!
Men idag ska jag iväg med mamma och shoppa skor. För behöver ett par vinterskor! Sedan blir det kanske att va med Ebba! :D (En av Ebbas bortsprungna kaniner ni kan se på bilden ^^)
Hade bra!
Shopping now!

Sprungit idag!

(bild jag tog innan idag :P)
Kom precis upp i sängen efter att ha duschat, sprungit och kollat på TV men en kopp varm choklad. Hör o häpna! Jag har faktiskt sprungit idag! Faktiskt ganska stolt. Det var inte så långt men jag tog på min spring-kläder och sprang en runda! Tror jag ska springa lite oftare och lite längre. Tills imon har vi då engelska. Som jag typ inte fattar alls :s Vi ska kunna adverb och adjektiv.. Typ fattar noll..
Och så hade vi såklart Kalle idag. Teknik i valpasset sista gången. Skar mig så den blödde ^^ Hahah fast det gick ju bra var ju inte farligt precis :P
Nu ska jag kolla igenom engelskan nån gång till och sedan sova sött!
Hade bra!
Goodnight!

Spanska, so och matte nu!

Varit med Emmy idag :P Vi gjorde matten och lite som vanligt.
Sen gick hon hem vid 6.
Sen dess har jag inte gjort något alls typ ^^  !
Nu ska jag plugga lite spanska och göra klart so frågorna.
Sedan blir det att slappa vid TV:n :P
Hade bra!
Kram!

Blir att sova nu!

Nu har man kommit hem från fritidsgården för någon timme sedan. Har tagit bort sminket och lyssnat lite på musiken i MP3:n.

Så nu sitter jag trött vid datorn och övar spanska. Skulle ju blir bättre på att öva... så nu började jag inte dagen innan ^^ ! De spansk orden verkar ju fastna. glosor.eu är ju ganska bra ^^ .
Men imon blir det en ny skoldag. Så ska lägga mig för att lyckas komma upp imon ^^
Goodnight!
See ya!

Ganska bra resultat på proven! :D

Hemma från skolan nu då. Fick reda på engelska och spanska provets resultat. Det gick ganska bra 61/82 på spanskan och 62.5/97 på engelska. Så jag är ganska nöjd! :D
Igår fick vi reda på svenska och biologi provet med! På svenskan fick jag 67/80 (som var mer än Emmy :D ) på biologin hade den som hade mest 73 o jag fick då 41 :P. Inte så nöjd med alla resultat så ska börja plugga mer!
Så nu är jag med Emmy som ligger och "sover" jämte mig ^^ ! Fast nyss fick hon ett skrattanfall för att hon kom att tänka på något x) Vi hade tänkt gå ner till affären men ångrade oss nyss. Vi tar istället en cornflakes kaka från igår :P ! Senare blir det fritidsgården. Men nu ska vi ner o käka cornflakes kakor!
Hade bra!
See ya!

Natt-inlägg ^^ !

Nu blir det ett litet nattinlägg ^^ är inte så trött fast klockan är ganska mycket. Men ska försöka sova efter detta inlägget!
Innan ikväll var jag hos Emmy. Hon hjälpte mig att ladda ner musik :D Finns nog en del peppande musik på min gammla MP3 ^^ Men MP3:er går faktiskt fortfarande använda! Jag är bara glad att min funkar och går att lyssna på ^^ !
Nästa sommar (då jag förhoppningsvis växt lite ^^ ) tänker jag köpa denna läckra klänningen! ^^
http://www.fokiwa.se/another-brand-more/lillys-dress
Tyckte att den var grymt söt! :D
Så hoppas jag har samma smak nästa år och att den fortfarande finns ^^ !
För det känns inte så lönt att köpa den när det blir vinter "/ ...
Hade bra nu!
Goodnight!!

Cornflakes kakorna är klara! :D

Nu har Emmy och jag gjort klart cornflakeskakorna som blev misslyckade "/ Men det gick ju äta ^^
Så nu ska väll Emmy och jag dra hem till henne och fixa lite musik till idrotten imon. Blir ju att springa. Men det är ju ganska "kul" att springa den så... Och ta med min gitarr med och försöka stämma den :P
Hade bra!
Kram!!

Cornflakes kakor! :D

Nu ska det bakas cornflakes kakor med Emmy :D
har varit sugen på det sjukt länge nu!!
Kram!
cha cha!

Drar till farmor & farfar nu!

Nu drar jag till farmor och farfar och deras hunadar med såklart ^^ , med mamma och pappa. Vi ska fika och ge henne en av våra gamla mobiler. Så det blir nog trevligt!
Senare kanske det blir att va med Emmy.
Hade bra!

Var med Ebba idag!

Har nys suttit i soffan och myst med en kopp varm ljus choklad med mamma och pappa.
Åt tacos som var sjukt gott!
Innan idag var jag med Ebba. Vi tog lite bilder och bakade tuppkaka. Och den blev ju lagom misslyckad ^^ när vi tagit ur den ur ugnen och tagit ur den ur formen var det fortfarande smet på x) Men vi stuntade i det och hällde bara på glasyren ^^ det gick ju äta fast den känndes "lerig" x) Sedan gick vi ut och tog lite höstiga bilder. Jag frös som attan om fötter och händer!
Hoppas alla haft en trevlig lördags kväll!
Godnatt!

Tacos nu! :D

Nu blir det tacos och "fångarna på fortet" med familjen i soffa. Mys! :D
varit med Ebba och tagit biden och bakat. Blir lite bilder senare.
Hade bra!

Varit med Emmy och Malin! :D

Idag var jag med Emmy o Malin :D
Vi pratade, skrattade o sånt vi brukar göra ^^
Sedan gick vi ut och tog lite bilder. + att vi hittade Ebbas kanin som varit borta i några månader ^^ så vi ringde Ebba och hon fick komma, så vi försökte fånga in den. Men vi tror den tillslut sprang in till några hundar. Det kanske var slutet för det stackaren ^^. Men min kamera dog så fick inte bilder på når vi tog på varann. De tog Emmy :P
Tycker det är hel-coolt att det står; breaking dawn på godispåsen ^^ !
De sista två bilderna tog Malin :P
I skolan var det skolfoto med ju. Jag blev nog okej :P. När jag får bilderna ska jag lägga ut en " förra året och nu bild" ^^ vadå skillnad?! x)
Hoppas alla andra haft en rolig fredag!
See yaa!

Hungrig ^^ ! 

Nu sitter jag och kollar på Robinson och övar lite engelska. Går ganska bra, bara att jag inte riktigt fattar hur vi ska lära oss in några sport-ord som vi inte ens vet vad det heter på svenska. Vi ser lixom bara en bild på allt ^^? fattar inte hur jag ska öva på de riktigt!? ^^
Är grymt hungrig! Hoppas att maten ute i köket strax är klar!
Varit med Emmy idag med då :D Vi gjorde väll det vanliga. Gick en runda och pratade.
Hade tänkt göra cornflakes kakor. kanske gör det nu..? eller imon? är såå sugen lixom ^^!
Men nu ska jag ut i köket och kolla om käket strax är klart!
Hade bra! :D 
RIP Steve Jobs!

 Apple grundaren Steve Jobs dog inatt av canser.

RIP Steve Jobs! 


Grundaren av Apple  har dött.
RIP Steve Jobs 1955-2011! 

Pluggar svenska för fullt!

Fatet jag fick hem från skolan som jag gjort på Kalles lektion, av plexiglas :D typ sjukt stolt ^^ ! (blev ju bara lite suddig bild)
Joo.. på senaste tiden känner jag att jag tappat bort sjukt mycket saker ^^ ! Jag hittade inte min sladd till kameran, till mobilen och inte min nyckel till skåpet i skolan :o ! Fick typ panik. Fast hittade ju allt tillslut.. eller rättare sagt då att mamma och pappade hittade allt ^^ Jag hade typ letat i hela huset *pappa tittar under några tidnigar och hittar den*... Så typiskt x) jaja...
Blev inte att gå ut med Emmy innan. Dels för att det blev för mörkt, regnade, behövde göra läxor och jag frös :/
Så det blev inget ^^ Blev istället plugg, mys vid TV:n, och innan det blev det en varm kopp chokladmjölk! :D
Satt hemma med min svenska, spanska och matte med min varma "I love London" tröja och en kopp vaarm choklad. Sjukt mysigt när det är kallt i huset! :D
Sedan blev det mys framför TV:n med familjen. Med god mat! :D
Blev kyckling, ris, broccoli och bearneise-sås (stavning?^^)
Sjukt gott ^^ !
-
Men nu blir det nog att sova lite!
Goodnight! :D

Prov + läxor...

Uppdaterade inte igår hade fullt upp med att öva inför dagen biologi prov.  Det gick ganska bra. Glömde bara att skriva några fåå saker :P. Men det tror jag inte gör så mycket.
Nu Gör jag läxor. Har haft fullt upp med biologin under veckan så hade helt glömt att vi hade svenska prov tills imon! :O. Känns ganska stressigt! + att vi har spanska och matte med tills imon. Men jag får väll bara hoppas. Senare kanske det blir att gå en runda med Emmy. För att ta en paus från allt. Så nu ska jag nog ta o ringa henne ^^
Bloggen ser just nu inte så bra ut. Ska fixa den när jag orkar.
Men nu ska jag gå med Emmy ;D
Ringt å allt ^^
Så vi ses!
Hade bra!

Var med Emmy!

Innan idag efter skolan toga jag ju lite bilder då. Men när jag sedan skulle föra över alla till datorn hittar jag inte sladden. Har letat i hela huset tror jag nu. Så får väll bli att köpa en ny om jag inte hittar den snart. Så det blir inga bilder...
Efter det blev det lite mer plugg på biologin. Kan det nog kyfsat, blir mer plugg nu!
Sen kom Emmy! :D
Vi gick till affären (eller snarare jag x) )
Sen gick vi en runda och pratade lite o så.

Ska fixa bloggen nån dag med hade jag tänkt.
Hade tänkt mig lite mer höst-tema! :D
Och byta header till lite höstlöv o så! Det kan ju va lite mysigt ^^

bild från gårdagens fix med nagellack och vatten ^^. Med Ebba :D 
Men nu blir det mer plugg!
Hade bra!
Godnatt!

Ska ut o ta bilder! :D

Kom hem från skolan för en stund sedan.
Pluggade lite biologi, men blir att öva mer sen...
Fast nu ska jag gå ut och ta lite bilder! :D
Var ju så länge sen nu :P

Hade bra! :D

Nagellack i vatten!

Idag var jag med Ebba :D
Vi gick till affären och köpte lite gott.
Men innan vi gick kollade jag mobilen och hade fått ett sms: Du har komfan idag, bara så du vet :P
Jag fick värsta paniken och kände mig helt dum. Klockan var ett eller två och det hade börjat kl.10. Det var lixom slut. Så jag ringde snabbt upp konfa ledaren men hon svarade inte så skickade ett sms. Hon varade senare typ; att det var lugnt och att vi skulle prata om det sen. Så det känns ju lite lättande. Men ändå pinsamt att jag missade en sån sak. Fast jag hade tagit fel på dagen. Sånt kan ju faktiskt hända alla. Så det var ju inte så farligt :P
Men Ebba och jag gick i alla fall runt lite i samhället och slappade :P
Sen när vi kom hem hade vi inget att göra riktigt så vi tog nagellack i vatten och gjorde lite mönster till naglarna. Fast resultatet blev ju inte så vackert ^^

Hoppas alla andra haft en trevlig söndag!
Hade bra!
Och..
Godnatt!

Fest hos Elof då! ;D

Idag blev det en riktigt chill dag :P
Varit hemma framför TV:n, datorn och spelat lite med gitarren.
Så det har varit ganska lamt men lugnt.

Sedan på kvällen skulle jag, Emmy o Malin på fest hos Elof.
Blev sjukt mycket stress innan.
Jag började sminka mig o byta om en halvtimme innan. Glömde lixom bort tiden och satt vid datorn ^^ Sen när vi skulle bli hämtade var jag på toa o Emmy skriker: dom e här! och ropar hejdå o tramsar så det blev typ lite halv knasigt x) men de var ju inte där än så det var ju inte så hemst pinsamt x)
Looken jag hade på festen :D
-
Mamma hämtade oss halv 11 :P
Så nyss kom man då hem från Elofs "fest".
Blev väll lite mer en träff men det var roligt :D
Vi pratade, chillade, åt chips och spelade "guitar hero" det var ju en ganska trevlig lördags kväll :D
Sen nu efter skriver Elof snygging i min logg ^^ Hehe tack får man väll bara säga ^^
Emmy spelar Guitar Hero! :D ( har hänt något med min sladd till mobilen o datorn, så får inte över bilder :( )

Nu skypar man med Ebba :D <3
Men ni alla får ha det så bra och jag hoppas ni haft en underbar lördagskväll som jag :D
Hade bra!
See yaa!

RSS 2.0