Pangmacka

Hej! Har inte uppdaterat på ett bra tag nu. Men har iallafall varit med Ebba och är med henne nu med. Vi har städat både igår och lite idag. Nu blir det pangmacka! Kram !


Bästa båtsemestern någonsin!

Hej!
Idag var sista dagen i båten. Om vi skulle umgås mer med den familjen hade jag kunnat stanna i veckor! Har varit så kul! Längtar tillbaka.. Men asså vi kommer träffas fler gånger. Idag var vi på samma bad igen. Anton, jag och Lukas hoppade från högsta tornet! 10meter upp! Ni kommer få bilder på det imon ;) Sedan efter vi badat så åkte vi till en resturant och åt. Sedan så åkte de hem till sig och vi packade ihop i båten och nu är vi hemma. Fast ganska skönt faktiskt. Var med Ebba en liten stund med. Vi satt bara vid datorn x) Imon ska jag vara med henne. Men innan det ska jag städa rummet. Får blir samma bild som igår från hopptornen.
Men denna båtsemestern har kanske varit den bästa båtsemestern någonsin ! För är mycket roligare att vara med fler än bara familjen. Fast det är ju faktiskt också trevligt. :)
Kram!
 
-
 
När kommer alla bilder ut?
Denna semestern:
hopptornet - Imon, måndag
Ankor - imon, måndag
-
Harstena - tisdag
Kolmården - onsdag
Segway - torsdag
höghöjdsbanan - fredag
dagen jag var ute med Emmy och fotade - ?
temabilderna med Ebba - ?
ps. Kan dock ske ändringar ;) Men detta är så jag planerat det ;) x)

Går runt lite på bryggorna

Tjena! Nu är vi hemma igen. Jag går runt lite på bryggorna och så och fotar ankor ^^ ha det så bra ! Kram !


Detta var då maten !

Pannkakor med grädde och sylt !


Hoppade!

Hej! Idag så har vi varit och badat med den andra familjen. Är faktiskt väldigt kul att umgås med dom! Hoppade faktiskt från 5 eller var det var ;) 5gånger ! Anton fick vänta en halvtimme i vattnet på mig x) sa att jag skulle drunkna så han behövde vara där x)) var 21 grader i vattnet så det var galet skönt att bada ! Var typ 24 grader uppe så. Nu sitter jag, mamma och pappa och väntar på maten. Jag tog pannkakor ;)! Ha det så bra ! Kram !


Daimglass !

Hej! Sitter och äter en glass och väntar på att mamma ska komma ut från lindex ;) uppdaterar senare ! Kram!


Badad hela dagen !

Hejsan ! Sitter i båten och vi har precis lämnat ön Krokö, som vi varit på en annan gång med. Vi åker med en till familj. Verkligen trevligt! Nyss fikade vi lite. Vi var på ön och jag fotade lite och solade. Igår vart jag och badade hela dagen typ med Nora och en kompis till henne. Trevligt ! Ha det så bra ! Kram !


Hörnebo skiffergruva

Hej!
I Söndags så åkte jag med farmor och farfar på en liten utflykt till en skiffergruva. Det var faktiskt väldigt trevligt. Vi var där i någon timme bara sedan åkte vi till ett annat ställe och fikade. Så vi blev hemma innan tolv igen. Men det var en mysig liten utflykt tyckte jag. Här kommer lite mobilbilder!
Skiffer

Ett skiffertak

skiffergruvan


Utanför gruvan fanns det mängder av smultron, så jag och min lillebror plockade några ;)

Fikastället
Ha det så bra! Kramar!
 

Har mycket som jag ska lägga ut..

Heej!
Var länge sedan jag uppdaterade.. Men bloggappen fungerade inte sen hos farmor. Kom på nu när jag kollar bilder jag lovat att lägga ut.. det är så sjukt många! Harstena, Kolmården, Segway, höghöjdsklättringen, skiffergruvan, dagen jag var ute med Emmy och fotade och så igår när jag fotade med Ebba. Imon kommer jag i alla fall lägga ut skiffergruvan bilder. Är dock mobilbiler men ändå. Och sedan någon annan, kanske dagen jag var ute med Emmy och fotade ? Får se.. Imon bilder det i alla fall att vara med Nora. Var sååå länge sedan nu ! Sedan på torsdag blir det att åka till båten. Är inte taggad alls.. 
Blir lite bilder från dagen!
Kram!
Vi åkte till Västerkvarn och solade och badade!

Emmy skjutsade mig på hennes moppe dit ;)

Efter badet åkte vi vidare till Statoil och köpte glass. Vilket ledde till glasskrig! haha!

Efter det körde vi förbi Malin en sväng. Har inte träffat henne på hela lovet typ !

Vi satt ute och pratade och hennes söta katt var där ^^ Mimmi!

Senare så blev vi bjudna på pizza! Gott! 
 

Hundar ijämte mig!

Hej ! Sitter på farmor och farfars altan och har två hundar ijämte mig. Kommer nog inte blogga så mycket i några dagar så semesterbilderna får skjutas upp ännu längre ^^ ha det så bra ! Kram !


Pizza!

Hej! Äter pizza nu. Senare kanske det blir att ta lite foton ? Har ju regnat hela dagen så.. Ska iallafall dra tillbaka till Emmy ;) Ha det bra ! Kram !


Ananaspaj!

Hej! Nu har vi nyss ätit ananaspaj. Supergott! Nu ska vi ta och spela buzz ! Ha det så bra ! Kramar!


Bakar!

Hej! Är med Emmy nu. Vi har precis slängt i en paj i ugnen. När pajen är klar så bli det att dra ut och fota ! Ha det så bra ! Kramar !


Ullared!

Hej!
Detta köpte då jag i Ullared:
En liten spegel.

Vitt depend nagellack

Avsminkningsservetter, pedikyr grejs, deo

Parfym

Armband/klocka

Smink; mineral puder, mascara, vit kajal

Iphoneskal 

Garnier, skin naturals.
 

Detta har faktiskt inte hänt mig förut..

Hahah! Men som tur är så är det inte såå länge kvar på månaden!

Hållt mig till mitt rum.

Hej! Vaknade ganska tidigt idag. Typ mellan 8-9. Fast gick inte upp förens 11. Har hållt mig i rummet än så länge. Varit ganska hungrig sedan jag vaknade men tyckte det var roligare att pyssla lite i rummet och fixa mig. Men nu ska jag ner och äta. Sedan kanske jag ska städa? Tror Emmy och jag kanske skulle va med ? Så det är vad jag ska göra idag :) Ha det så bra ! Kramar !
 
Vad jag har på mig:
Tröja - Ullared
Jeans & linnet - JC

Natt fika!

Hej! Var med Emmy nyss lite. Hon gick precis hem. Vi åt nougat och drack te. Pratade lite och skrattade som alltid ;) nu för jag iordning mig för att sova. Ha det så bra ! Godnatt!


Startar det med en dumle!

Hejsan! Nu är jag påväg till Ebba med en dumlegodis i handen. Så sportigt asså ;) ska ju springa med henne ;) haha!


Emmy tar bort sina naglar

Hej! Är ju med Emmy. Vi gör inte så mycket. Snackar med Mikael, lyssnar på musik och Emmy tar bort sina gelénaglar. Får se vad vi gör sen eller om det blir att göra detta tills vi ska springa? Vi får se ;) ha det så bra ! Kram !


Fint väder..

Hej! Vaknade ganska sent idag. Så jag åt middag och direkt efter så drog jag till Emmy. Så nu är jag hos henne. Senare blir det att springa med både Ebba och Emmy x) haha! Sommaren är verkligen inte sommar.. Toppenväder!


Påväg hem

Hej! Nu är vi på g hem. Lyckades köpa det mesta på listan. Åt en sjukt god kebabpizza innan vi åkte med! Nu är vi i alla fall påväg hem!


Ullared !

Hej! Nu har vi vid Ullareds ingång. Taggad ! Var väldigt svårt att hitta en parkering. Vi blev till och med påbackade. Haha ! Men det gick ju såklart bra med oss och bilen. Bara mamma som blev helt stirrig.. Uppdaterar senare ! Kramar !


Nu drar vi !

Hej! Nu har jag, mamma Emmy och ett gäng påväg till Ullared !! Nice ! Vi var nyss på ett stopp på McDonalds, köpte en milkshake. Men nu är vi på vägen igen ! Ullared här kommer vi !


Lite tid för mig själv.

Hej! Nu är vi hemma. Satt vid TV:n ett bra tag med huvudverk när jag kom hem. Sedan blev det att ta en lång dusch. Efter det så stod det grillat framdukat på bordet. Nu ska jag ta och ha lite tid för mig själv. Ska fixa ögonbrynen och lacka naglarna och lite så! Med spotify på! Ha det så bra ! Kram !

Kinamat

Hej! Nu är vi påväg hem. Ganska trött, så kanske sommar i bilen.. Innan vi åkte så åt vi kinamat. Var ganska gott ! fast åt inte så mycket, pillade bara lite i det sedan tog jag sushi. Ha det så bra ! Kram !


Badat!

Heej! Idag har jag och min lillebror varit och badat på Lysingsbadet. Var supertrevligt att vara där i någon timme. De hade någon liten show med som kag tyckte var lite rolig ^^ Sedan åkte vi med båten till en ö. Krokö har jag för mig att den hette. Där är vi just nu. När vi åkte hit så åkte min lillebror och jag efter med en liten båt. Ni kan se på bilden där nere ;) ! Vi har käkat massor med godis, kakor och chips. Hade ljusen tända och åt grillad banan med choklad. Nyss pratade jag lite med Emmy som skulle ringa tillbaka ? Får se hur det blir med det ;)... Ska iallafall fixa mig för att sova ! Godnatt!

tända ljus!


Minns ni?

Minns ni "Tricky" ? Vet att jag lekte med sånna när jag var liten ^^ farmor och farfar hade sånna hemma. HIttade sådana på marknaden i Västervik, så min lillebror och jag köpte tre paket! Trodde inte sådana fanns längre ;) 
 

Kvällsmaten!

Hejsan!
Lyssnar på gammal musik på spotify-listan och fixar med bilder och så. Kvällsmaten innan var riktigt god! Grillat är ju gräsligt gott! revben, potatissallad och den grillade majsen är ju det bästa ;) Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, fixa iordning mig för att sova. Kanske fråga om jag får vara med min bror och spela CSS? ^^ haha!
Ha det så bra! Godnatt!
 

Köptes idag!

Detta var då kläderna jag handlade idag! Fyra stycken tröjor typ ;)

Hoodie tröja, 150:- köpt på "Lager 157"

Tröja, 150:- köpt på JC

Tröja, 50:- köpt på Vero Moda

Stickad "poncho", 100:- Vero Moda

Galet billigt! Sjukt stor REA asså!

Väntar på kvällsmat!

Hej! Sitter och läser lite bloggar fortfarande. Pratade med Emmy nyss. Fick ett ryck innan att städa båten, så nu är det fint här inne ;) på stan innan gick vi till massa olika butiker. Vi gick till ett bibliotek. Men jag är inget bok-fan så satte mig i fåtöljen de hade och läste bloggar haha ! Efter det så åt vi något så onyttigt men gott som kebab. Nu väntar jag på kvällsmaten. Grillat !


Glass!!


Hej! 
Nu har mamma och pappa kommit hem med glass. Ssitter jag och äter en glass i solen. Tänkte fortsätta läsa lite bloggar och senare kanske det blir att dra bort till poolen som finns i gästhamnen. 
Kram !

Hemma från shoppingen!


Eller hemma och hemma.. i båten igen! Blev lite kläder! Lägger ut senare vad jag köpte! :) Mamma och pappa är och handlar så jag väntar på att de ska komma hem med glass :D
Nu har jag mängder av bloggar som jag missat att läsa i några dagar så nu ska sätta mig i solen och läsa bloggar!

Lite mobilbilder!

Heej!
Sitter och lyssnar på musik i "sviten" som jag kallar det ;) Har inte kunnat blogga för har inte haft någon täckning på ön, Harstena. Där var vi två nätter. Vi gick på någon resturant och åt god mat. Vi hade det mysigt! Sedan idag åkte vi hem igen till Västervik och igen och gick på marknaden som var. Det var fullt av folk! Köpte sockaervadd och en Justin Bieber tröja! Gaah! :D Vi åt på donken med och sedan kollade jag och mamma lite extra på några som sålde smycken gjorda av skedar och gamla bestick. Coolt! 
Imon kanske vi drar till någon annan ö. Men först blir det shopping! 
Nu ska jag lyssna lite mer på musik och ladda ner mer appar på mobilen! 
Ha det bra ! Kram !
Resturanten vi var på.

Ingen servise.. Tråkade med att göra ett fint collage! Jag vet.. det är superfint! Haha ;) Inget fungerade.. 

Idag när vi körde hem var det lite för guppigt så blev lite sjösjuk!

Marknaden!

Justin Bieber tröjan!

Smycken gjorda av bestick.

Godnatt!

Gårdagen!

Hej ! Nu tänkte jag lägga ut en bildbomb på min gårdag! Den kom inte upp igår för att mitt 3G försvann..
Vaknade ganska sent för att jag var uppe och pratade med Emmy till typ 4 x) Men detta blev min frukost.


Var inte så fint väder..

Lukas och jag gick runt lite på campingen och kollade lite.

Fanns vattenrutschbaner att åka, men de var stängda.

Klätterbanan jag klättrade idag. Bilder kommer ut imon på det !

butiken. Känner igen det sedan klassresan i 6:an.

Lekplats!

Finns mängder av troll ^^

Är bara vår båt här och en till! 

Grillade igår. Hittade först ingen tänvätska så vi fick grilla på såhär små grillar ^^

Kollade på när min lillebror spelade lite ;)

Men tillslut hittade vi tändvätska så vi kunde ta vanliga grillen ;) Mamma & pappa som grillar :)

Chips!

Sedan satte jag mig i rummet som jag sover i själv och satt vid datorn. Det gör jag faktiskt nu med! :D
Detta var min gårdag! Bilder från idag kommer antingen upp imon eller när jag kommer hem från semestern. För det är väldigt segt internet..
Ha det bra!  Kramar!!

Gårdagen!

Hej ! Nu tänkte jag lägga ut en bildbomb på min gårdag! Den kom inte upp igår för att mitt 3G försvann..
Vaknade ganska sent för att jag var uppe och pratade med Emmy till typ 4 x) Men detta blev min frukost.


Var inte så fint väder..

Lukas och jag gick runt lite på campingen och kollade lite.

Fanns vattenrutschbaner att åka, men de var stängda.

Klätterbanan jag klättrade idag. Bilder kommer ut imon på det !

butiken. Känner igen det sedan klassresan i 6:an.

Lekplats!

Finns mängder av troll ^^

Är bara vår båt här och en till! 

Grillade igår. Hittade först ingen tänvätska så vi fick grilla på såhär små grillar ^^

Kollade på när min lillebror spelade lite ;)

Men tillslut hittade vi tändvätska så vi kunde ta vanliga grillen ;) Mamma & pappa som grillar :)

Chips!

Sedan satte jag mig i rummet som jag sover i själv och satt vid datorn. Det gör jag faktiskt nu med! :D
Detta var min gårdag! Bilder från idag kommer antingen upp imon eller när jag kommer hem från semestern. För det är väldigt segt internet..
Ha det bra!  Kramar!!

På Kolmården!

Hej! Sitter och äter nachos på Kolmården. Vi har kollat på delfin och säl -show. Så nu skulle vi fika lite. Tagit många bilder och fler blir det ;) ska åka lite karuseller sen och en linbana som går runt. Ha det så bra ! Uppdaterar om gårdagen och dagen lite senare! Kram!


Karamellkokeri

Hej!
Sitter just nu på båten. Vid kolmårdens camping. Känner igen lite sedan klassresan våran klass gjorde för några år sedan. Uppdaterar lite mer senare! Igår stannade vi till i mariannelund och köpte karameller eller marknadsgodis. Stannade ju där förra gången vi skulle ner med. Nu ska jag ladda lite saker när vi ändå har el. Så vi får använda vårat elverk. Fanns ingen här på campingen till båtarna så vi fick fixa det.. Förklarar varför vi typ är ända båten här kanske ?
Ha det så bra! Kram!
 

I båten!

Tjena!
Idag vaknade jag tidigt för att mamma väckte mig. Vi skulle dra till båten. Så jag packade och sedan tog jag och min lillebror och åt av jordgubbarna. De kommer ju inte finnas kvar när vi kommer hem. Så grädde och jordgubbar fick det bli till frukost. Men det tog tid innan vi kom iväg så drog en timme till Emmy. Sedan drog vi äntligen iväg. Vi har inte gjort så mycket idag. slappat i båten. Städat och fixat. Mamma och pappa köpte en liten båt som vi kan ha och åka med bakom typ. Så vi testade den och det var faktiskt väldigt kul! Typ som att paddla kanot! :DSedan blev det kvällsmat och så kollade vi på film tills nu. 
Hoppas ni har det bra! Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft tid typ.
Imon drar vi vidare till Kolmården! Ska bli skoj! 
Ha det bra! Kram!
frukosten!

Vår båt! Nee, med båten som mamma och pappa köpte! ;)

Lillebrorsan och jag åkte runt lite i den i hamnen :)

Kvällsmaten! Hamburgare.

Sprungit!

Tjena!
Sitter hel slut i köker i min Onepiece, eller vad man ska säga.. är ju fake. :P Men aja.. Var ute och sprang med Emmy innan en runda. Ja, konditionen är ju inte den bästa. Men skitsamma! Det är ju sommarlov! Satt nyss vid TV:n och åt jordgubbar med grädda. Gott! 
Imon så händer något skoj! Men det får ni veta imon! ;)
 
Ute och sprang en runda med Emmy! musik!!
Fanns så mycket jordgubbar så tog några med grädde! Gott!

Jordgubbar!

Hej!
Är med Emmy. Vi ska dra hem till henne och kolla på fim. 
Har mängder av jordgubbar hemma som är typ från ett bröllop. Blev ganska mycket över. Gott!
 

Nu drar jag till Emmy!


Heej!
Ringde Emmy nyss. Hon har äntligen vaknat! Så nu ska jag ta på mig lite andra kläder sedan drar jag bort till henne. Vi ska gå en lång runda hade vi tänkte! Gött! Så nu ska jag dra dit! 
Ha det så bra så länge! Kram!

Nu blir det frukost!

Heej!
Vaknade för en stund sedan. Nu blir det att käka frukost och ta det lite lugnt. Väntar på att Emmy ska vakna. Vi skulle visst ta en PW idag. (powerwalk ;) ) Och imon blir det springa. Det är jag helt klart med om att köra så varje dag! Så antagligen blir det väl att vara med Emmy idag ? 
Ha det så bra! Kram !

Paj och muffins!

Heej!
Var med Emmy till typ fem idag sedan kom Ebba. Vi bakade och så. Sedan flummade vi totalt till arabisk musik x) Ja, vi är inte riktigt normala asså ;) Nu är jag supertrött så det blir att gå och lägga sig. Men nu kommer lite bilder på när vi bakade. 
Blev att vi gjorde en paj, ananaspaj! Supergod! Hahah Ebba och jag låtsades var typ "mat-Tina" haha! galna ;)

Vi öppnade fel burk med ananas så vi fick käka en burk ;) Gott!

Sedan gjorde vi också bananmuffins.


Smeeeeet!

Sedan så fikade jag, Ebba och min lillebror på det vi hade fixat ;)

Mat-Tina ! ^^
Ha det så bra ! Kram!

Min onyttiga frukost!

Heej!
Sov ganska länge eller kom inte upp förens typ 12 tiden. Sedan så tog jag och duschade och nu så har jag precis käkat frukost ;) Brukar bli att jag äter frukost och sånt sent när det är lov! Nu blir det att dra bort till Emmy. Senare så ska jag va med Ebba :) Lovade att va med henne vid fyra och kan ju inte bara sitta hemma och tråka till fyra x). 
Ha det så bra! Kram!
Sjukt onyttig frukost! Nån typ "pizza-macka" och en nutella macka. Och sedan några melonbitar ^^

Fixat med Emmys blogg!

Heej!
Sitter med Emmy i köket och har precis fixat med Emmys blogg lite. Så nu ser den ju lite vettig ut ;) Hon hade ju typ raderat allt x) Men hon säger att hon ska radera allt ändå.. så kanske inte riktigt var någon mening att göra det, men jag tycker det är lite skoj att fixa med sånt ;) Nu ska vi kanske ta och fika lite. 
Ha det så bra! 
besök gärna Emmys blogg! (klicka här)

Snyggt eller ? ;) För att ha gjort den lite slarvigt på en halvtimma? ;)

Lite bilder blev det ;)

Hejsan!
Var ute och fotade med Ebba innan idag. Tog tid innan hon kom så hann att sminka mig och ta mängder av porträtt-bilder. Eller, okej.. egobilder ;) Hahah! 
Sedan efter vi fotat lite blev det fika och sedan följde jag henne hem :) 
Fortfarande hostig men det börja gå över, toppen! 
här kommer bilderna:
Smultron och blåbär !

Gott! Haha!

halstabletter nerpackat ;)

Lite växter!

Ebba :)

egobild i skogen, haha ! ;) 

Småkryp 

Arbetande myra ;)

En humla. Vet inte vilken av dessa bilder jag tyckte blev bäst? två olika inställningar. Vilken tycker ni? 

När vi var klara med fotograferingen så gick vi hem till mig och fikade!
Hoppas ni haft en trevlig dag! Kram!

Platå Converse


Tjenare!
Funderat ett tag nu vad jag tycker om dessa skor? Tyckte först att det förstörde typ. Kändes lixom inte som Converse. Men har ändrat åsikt ! Tycker dom är sjukt tuffa asså ! Om jag hittar dem så ska jag helt klart köpa ;) Så tuffa :D
Vad tycker ni ?



Hamburgare!

Tjena!
Vaknade typ halv ett men kom inte upp förens två ! När jag kom ner så hade mamma gjort hamburgare. God frukost asså ;) Blir att gå ut och fota med Ebba i skogen vid tre. 
Ha det så bra ! 
 

moped runda ;)

Heej!
Sov över med Emmy tills idag. Vi sov väldigt sent. Vi var uppe till 3 för att vi skulle väcka Carro då. Hon skulle hämta en häst så tidigt ? Vi drack te vid typ två på natten och jag åt mängder av frukt !.. Så Emmy och jag vaknade runt ett. Sedan blev det "frukost" vid 2-3 ! Vid femtiden åkte vi till macken och köpte glass. Vi tog Emmys moppe dit ;) Fick köpa halstabletter sär med.. Som jag drogar sönder.. Usch ! Kom hem för en halvtimme sedan typ. Vi kollade på "En resa till pukhet". Tyckte den var ganska bra faktiskt ! Nu försöker jag fixa något med yatzy på mobilen. Ska ta och trycka i mig lite mat och sedan sova tänkte jag. 
Kram!
-
Te och frukt mitt i natten, med Emmy, klockan två!
Åkte moppe ! Emmys tuffa moppe ;)
Och så köpte vi mjukglass :D

Och så fick jag köpa halstabletter.. Usch!.. Ska sova och hoppas att förkylningen är över tills imon!  
Godnatt!

Nej...

Hej och godmorgon !
Kände redan igår att jag var lite lustig i halsen och senare så fattade jag att jag blivit förkyld.. toppen!
Och det blir bara värre! Usch! Vill inte vara förkyld på lovet! :(
Men jag har laddat med läkerol och strepsils.

Strepsilsen är från förra året från England. Blev förkyld där så försökte hitta vanliga halstabletter men det fanns bara typ sånna här x) Men dom fungerar ju bra ;) Snart slut bara. Fick låna ut lite till min rumskamrat med som jag smittade x) hon sa att hon var säker på att hon skulle bli smittad av mig.. och hon hade så rätt så x) 
Vad tiden går med! Är ett år sedan jag var i England typ ju :O Inte klokt! saknar det vekligen... Var en upplevelse! 
Får hoppas ni är friska ;) 
Ha det så bra ! Kraam!

Trött ? ;)

Hejsan!
Sitter med Emmy i köket och segar. Vi åt glass innan, Ben & Jerry´s. Mikael var ju här innan med. Var nog bättre när jag gått alltså ;) Det var inte så mycket prat när jag var med. Men fick en lite gullig bild, eller ? ;)
Lite suddig bara.. Är ju som sagt med Emmy nu. Innan var hon skittrött, så hon somnade på bordet x) haha!
Nu sitter Emmy och kollar på bilder på min kamera. Får se vad vi hittar på. Hon ska ju sova över här så kanske en snabb dammsudning behövs i mitt rum ;)? 
Aja... 
Ha det så bra! Kram!
 

Rött hår igen :D

Heej!
Varit med Mikael och Emmy lite idag. Får se om det blir att gå bort dit igen ? Har precis varit hos frisören och färgat håret då. Rött blev det igen :D Hade typ gått ur allt så det var nästan det gamla bruna. Sitter och äter godis och Ben&Jerry glass ! Mums ! ;) Nu ska jag äta glassen innan den smälter !
Ha det så bra! Kram!

Rensat ogräs

Heej!
Sitter i sängen och pratar med Emmy. Har varit hos samma kusin som jag var hos igår, och rensade i deras land. Det var faktiskt kul. Aldrig gjort det så mycket förr! fikade en gång och åt middag och slet hela tiden i landet typ. Men i slutet så såg det ganska okej ut! duktiga jag och mina två kusiner är! :) Efter det jobbet så åkte vi till badet. Vi hade kul! Var bara iskallt (enligt mig) x) Så jag och kusinen tog ett snabbt dopp sedan gick vi till duscharna och duschade i sjukt varmt vatten ;) Och för en stund sedan kom jag hem från Emmy. Vi typ kollade på nån Wallander film. Så nu är hag trött och ska sova! Imon kommer ju Mikael. Och så ska jag färga håret igen! :D

Bildbomd!

Hejsan! 
Nu lägger jag upp en STOR bildbomd. Mängder av bilder från hela min vecka! 
 
Lördag & söndag: 
Jag var hos farmor och farfar. Bilderna blev i en konstig storlek men aja.. Farmor visade mig runt lite i deras trädgård. Och så sorterade vi kanppar för det var dåligt väder och vi hade tråkigt ^^ och spelade lite spel. Sedan var vi ute, som alltid på sommaren, och saltade sniglar x) Och så gjorde vi en tårta! :)
Måndag:
Sommarlovskul började ;) 
Ebba och hennes syster klädde ut sig x)

Fick ett nytt skal av Ebba !
Bakade!
Lite bilder från sommarlovskul:
Ebba och jag tog lite bilder på hennes lillasyster :)

Ebba

Paddling

Ebba hoppade också i vattnet.

Och så målade alla något på en tavla.

Jag målade då en sol och skrev "sommarlovskul" på. Sedan la jag till 2012. Men det fotade jag inte ;)

Ebba och jag badade i kläder x)

Plastpåsar visade sig vara väldigt kul att leka med ^^
-
En kille: Vill ni vara med och leka en lek?  [förklarar leken] .. Vill ni vara med ?
Ebba: Är du från Holland? 
Jag: Ebba? hahah x) ?
Han: Ja :)
Jag: Ebba? Hur kunde du veta det :O?
Ebba: det står på hans tröja..?
Haha vi svarade aldrig på hans fråga! ^^
-
Hahah.. Tyckte det var lite kul ;)
-
Ledarens hund.

fiske

Bad alla där skriva sitt namn på en frisbee.
Sista dagen fick vi glass.
Hjälpte Ebba med en header en dag med.

Fredags:
Emmy och jag gjorde kladdkaka och åt pizza ;)
Lördag:
Fotade med Ebba.

Tyckte denna bilden var lite rolig ;)
Lördag/Söndag:
Gissa hur länge jag var uppe?.. Jo, till halv 5 på morgonen x) hahah!
Senare var jag på kalas hos en kusin. Fikade och lekte lite med födelsedags-kusinen ;)
Och efter kalaset lekte jag nån timme med en annan kusin, och efter det gick jag bort till Emmy en runda. Vi satt vid datorn och pratade och drack te.
Detta var bildbomben. Hela min vecka! 
Ha det så bra! Ska blogga bättre nu ! Kram ! 
 

Förlåt !

Hej ! 
Igår var det galet asså! Haha ! 
Nu är jag påväg till ett barnkalas till min kusin. Glömde tyvärr kameran hemma.. Och förlåt för att jag uppdaterat så hemskt dåligt! Vi kan säga att det var en veckas bloggpaus. Lägger ut en bildbomb sen på min vecka! 
Ha det så bra ! Många kramar

RSS 2.0