Idag är då sista dagen på året! :P

Tjenare! Nu är jag galet trött har camat med Emmy nyss ;) Idag eller igår, har jag då varit med Emmy och Malin och städat för att idag blir det ju lite folk som kommer. Fast nu är det ju såklart stökigt igen -.- min familj kan verkligen inte hålla det rent ^^ Sen då gjorde jag man till mig Carro och Lukas ;) Jag är ju bara bäst ^^ snabb-makaroner och köttfärsås i burk på 10-15min ;) inte så galet svårt! :P Men nu måste jag verkligen sova för att orka upp imon ;) Hade bra! Big hugs Emmie! :*

Nyår imon! :D

Heej! Imon är det då nyår! Blir att vara med massa gött folk hemma hos mig ;) Blir tacos, chill och raketer med några från klassen. Får hoppas att det blir kul ;)
Ha det bra! Kraam! ;) <33

Laga mat & städa!

Tjena!
vaknade för ett tag sedan och ska strax göra mat till syskonen som mamma beodrade mig att gör :P Sedan blir det att städa eftersom det är nyår imon och det ska ju komma lite folk hit ;) Men nu ska jag börja med maten!
Hade bra! See ya!

Ny header :D

Heejsan! är med Nora, som sitter och spelar temple run ;) Vi ska ner och äta pizza sen tror vi. Gött! :)
Nu har jag en ny header med! För att jag har en ny kamera och så gjorde jag en header med lite bilder jag tagit med den :D Men jag hoppas alla har det sjukt bra!
Kram!

Min jul i bilder :D

Heej!
Har precis ätit typ frukost x) Så blir det ofta när jag är ledig ^^ Senare idag blir det att vara med Nora ;) Blir la att ta bilder kanske efter som jag fick en kamera i julklapp och är helt kär i den :D !! Men nu har jag äntligen fixat så jag kan få över mina bilder till datorn ;) så här kommer min jul! :
Julbordet hemma hos farmor & farfar blev det först :D
Det är så sjukt gott ;) Det blev det enda julbordet för mig + skolan då ^^ Men allt hos farmor och farfar är hemmagjort och sjukt gott! Det är en sak vi alltid åker till ;) Jättemysigt och trevligt!
Spelade kort med Lotta som var där och lite andra mindre kusiner ;)
Kusinen Lotta! :D <3
Sedan tog Lotta nån bild på mig med ;)
Efter att ha varit hos farmor och farfar åker vi hem för att fira hos morfar och andra kusiner med :)
Men först skulle vi vänta in mamma så Emmy och jag gick tomte hos en granne ^^
Emmy och Jag ^^ (jag är den korta till höger)
Och sedan gick vi hem till Emmy och sedan gick vi tillbaka då hade mamma kommit hem och gått över och då gick vi över till morfar och kusinerna och var tomtar där ;)
Mamma och Carro ;) <3
Jag öppnar mina paket ;)
Som tack till Emmy och mig för att vi gick tomtar till våran granne fick vi godis :D
Men nu är julen slut. Slut på att slå in paket och köpa saker ;)
Detta var min jul i bilder :D Och den har varit jättetrevlig :D Det jag fick som jag blev mest nöjd med var såklart min systemkamera :D !
Hoppas ni hade en sjukt trevlig jul! Kanske fick ni något fint? :)
Men ha en bra dag! ;)
Kraaaam!

Kollar på skräckfilm :S

Heej! Är med Emmy och Malin. Har varit med dom och Annie hela dagen typ ;) Nu har vi nyss kollat klart på en skräckfilm! Usch hatar verkligen skräck ^^ ! Är lite problem med att få över mina bilder till datorn, så därför har jag inte uppdaterat på länge :P
Men nu ska jag dra byee! ;)

Såå lycklig :D

Heejsan! Länge sedan jag uppdaterade :P julen har varit skit trevlig, lite tråkigt att det inte var snö bara :/ men jag berättar mer om det imon för nu är ju klockan ganska mycket ;) men jag är så sjukt glad för jag fick en stare kamera :D !! Idag har jag mest tagit det lugnt, dovt och kollat på TV :P just nu kollar jag på snuten i Hollywood, verkligen skitbra :D sen var jag och hälsade på mammas släkting som är på sjukhus, hon hade halkat innan jul men det hade som tur var gått bra :) hon är så söt och snäll ;) hoppas hon får komma hem snart igen som hon hoppades på då :). Men nu får ni ha det så bra! Och hg hoppas allt hade en bra jul! Bilder på min jul och från min nya kamera kommer imon! Hade jättebra! <33


Alla julklappar klara då :D

Heejsan! Sitter i bilen påväg hem från A6. Köpte de sista klapparna ;) sen köpte vi paket till mamma, då skulle Carro kolla efter ett par skor, så pappa och hon gick iväg så Emmy och jag skulle slå in det. Det blev typen lång kö och det tog sån tid så vissa i kön tog bara pappret och tog några bitar tejp och ställde sig vid kassorna och slog in ^^ en man bara; du får skriva något om att det är skridskor i ^^ och sen sa han: det är svårt att slå in sånna paket man får nästan öva hemma med balonger x) haha och sånna roliga kommentarer sa han när han kom tillbaka för att hämta nått x) senare blir det pizza med Emmy och hennes familj ;) Men nu får ni ha det bra! Hoppas ni förberedda för imon är det JUL! :D Godjul på er!


Biskvier & knäck! :D

Heej!
Idag var det då skolavslutning. Var hos tandläkarn och det skulle ju ta en himla massa tid, så jag blev sen till spökbollen och missade hela den... Men mitt lag vann, så jag fick en godispåse, men jag var ju med igår ;) Efter skolan så gick några från klassen, vi var nog typ 15pers, som gick och åt pizza! :D det var ju faktiskt sjukt trevligt ;)
Fick våra betyg idag med då. Blev gokänd i allt lite mer på vissa :P Sedan när jag var hemma gjorde jag, mamma, Emmy och Amal (Pappas jobbarkompis fru ^^) julgodis! Det blev knäck och biskvier ;) Biskvierna blev klara nyss och för hoppningsvis goda! Knäcken blev däremot lite för hård ^^ Men det går la äta när man får lust! ;) Imon blir det att städa rummet, åka till Jönköping för att köpa de SISTA klapparna och sedan slå in det jag har kvar. Och så blir det att byta klappar med Malin och Emmy, efter det blir det pizza.. Så det blir en helt fullbokad dag! Hoppas jag hinner allt! Och juste! Jag tänkte ju ha en gran i mitt rum, så den måste ju pyntas ^^ ! Men nu har jag lovat Ebba att skriva ett avsnitt av hennes berättelse på bloggen ;) Ska bli kul! :D
Hade bra!
God jul! (om jag inte bloggar innan ^^)

"Hej mitt vinter land!" :D

Hejsan! varit med malin och Emmy idag ;) var en sjukt chill dag i skolan. vi kollade på film och spelade spökboll, mitt lag kom till final, som betyder att vi spelar imon med :D Det är ju ganska kul ;) Emmy, jag och Malin var inne hos morfar och hjälpte han pynta granen. Han tyckte den blev superfin :D Paketen är inslagna och klara, julgranarna är klädda, snö på backen.. det känns verkligen att det är jul snart :D Och det är seriöst underbart! :D Imon blir det då sista dagen i skolan och efter skolan ska några i klassen (samt. jag ;)) äta pizza! trevligt :)
Dagarna innan jul tar ju evigheter! Bara för att reta mig med!
Men nu ska jag dra ;)
Måste vara utvilad för att kunna vinna spökbollen imon ^^ !
Godnatt!

Spark med Ebba :D

Heej! Sitter med Ebba i köket, äter pepparkakor ;) vi ska strax ut och åka spark i det vackra snövädret :)
Hade bra!
Hejdå!


skridskor imon!

Heej!
kollat på TV en stund nu och övat på engelskan. Har ju lixom prov imon. Och så blir det ju skridskor, jag som är så duktig på det (eller inte ;) ) . längtar verkligen till jul nu! Det lixom pirrar så sugen jag är på jul! :D julklappar, julmat och släkt.. kan det bli bättre! ;) Men ska fortsätta plugga engelska nu. Plugga engelska och läsa Ebbas blogg är ingen bra kombination ^^ !
Hade bra! kram!

Chill dag i skolan ;)

Heej!
Har varit en ganska lugn dag i skolan :P Fick reda på hur det gick på SO:n, fick ett E allt som allt :P På håltimman och biologin gjorde vi inte så mycket vi slog ihop lektionerna och fick göra vad vi ville så det blev ju chill ;)
Sedan på spanskan kollade vi på film, Pirates of the Carrabien. Så som sagt har dagen varit lugn...
Sen nyss gick Emmy hem, har varit med henne ;) Vi gjorde typ inget ^^ först åt vi sen satt jag vid Ipaden och hon vid sin Iphone, sen gick vi upp. Där målade jag naglarna och Emmy sov ^^ Sen när hon vaknade gick hon hem så vi gjorde ju inte så mycket x)
Men nu ska jag kolla på julkalendern :D Tjuvarnas jul är ju bara bäst :D !
Hade bra kram!

Fjärde advent! :D

Heej!
ska strax gå och lägga mig men först en snabb uppdatering ;)
Min dag:
  • Kalas inne hos morfar för mammas syster och min kusin :D
  • varit med Emmy, åt tacos, kollade på vampire diaries ;)
  • Varit i kyrkan
  • Läser :O ! Det är en sällsynt sak! att JAG läser! Jag läser Ebbas "novell" på hennes blogg ;) och det måste ju räknas som läsning ^^ !
Jaa det var min dag det ;)
och imon blir det skola igen. sista veckan! Galet va gött! orkas seriöst inte mer skola nu x)
Sitter och spelar nått spel på ipaden, helt beroende x)
Men nu måste jag slita mig från spelet och gå och lägga mig ;)
fjärde advent idag med ju och det betyder bara en vecka kvar till jul! :D
Gooooodnatt!

lussebullsbak!

Heej!
Har haft en trevlig kväll med Emmy. Hon kom halv tio eller nått sånt, sen klockan elva så sa jag att vi skulle göra lussebullar. Så då satte vi igång med det. Fick springa över till morfar och låna ägg ^^ . Mamma och pappa kom hem för nån timme sedan och nu har jag äntligen sista plåten i ugnen! Sen är det bara att flyga till sängs ^^. Gillar från och med idag inte mjöl, för jag välte ut halva paketen på golvet, och att baka lussebullar, för det tar så sjukt lång tid! fast kul är det la ändå :D Sedan klädde jag och mamma julgranen idag :D Vi ville börja med det tidigt i år ;) imon blir det att gå till kyrkan och va med Emmy.
Hade bra kraam!

Kollat på kameror idag då :P

Hej! kollade på kameror idag då och så handlade vi klart lite julklappar sen åt vi på donken :P Tror jag hittat nån kamera jag är extra sugen på men vi får se va tomten tycker om den ;) Det är bara vänta till jul och se :D

Ullared igår, jönköping idag!

Hejsan!
Var i Ullared igår och idag blir det Jönköping! I ullared var det trevligt och kul ;) Köpte nästan allt jag ville ha :P Så det blev nått på 1000kr. Men nu har jag alla paket i alla fall ;)
Idag blir det då Jönköping sitter i bilen just nu ;) vi ska dit för att kolla på kamera till mig.
Hade bra!


Pluggar imon i bussen ;)

Heej!
Gör ett litet snabbt inlägg innan jag går och lägger mig :P hade matteprov idag, och det gick ju skit... men hoppas att jag får ett E. Blivit förkyld... mamma har smittat mig men det stoppar mig inte, jag ska till skolan imon! för efter det blir det Ullared med Malin och Emmy! :D har värsta listan!
Men nu ska jag ta en kopp te och gå upp mot sängen ;)
Hade gött!
Goooodnatt!
Ett tips från mig, om man har tråkigt, är att gå in på: http//:sessanebba.blogspot.se
Där har min vän Ebba skrivit (vet inte än om det är hon, men tror det ;) ) en berättelse som man kan läsa ;) den är faktiskt ganska bra!

Bio!

Heej!
har varit på konfa ;) vigstad kom, det var la lite roligt ;) var bara jag en ledare och en till som tog med sig paket x) liiite pinsamt ;) fick ett "plock-i-pin" ^^ nu blir det i alla fall bio med Emmy, Annie och några från sävsjö :P Vi ska se Breaking dawn :D ska bli skit kul!
men nu måste jag bara dra ;)
Bio!!

Plugg med Emmy ;)

Heejsan!
Sitter hemma hos mig med Emmy ;)
Farmor kom förbi innan hon bara öppnade dörren och jag stod framför och så gav hon mig en kasse och bara; varsågod!
Sen gav hon mig en kram och drog ^^
men kollade i kassen för det var ju till mig. Där var det en litet kort där det stod: "tänk vad du fått vänta, men nu kan du sluta längta. Det här är betalningen till dig, farmors lilla tjej."
Det var en äggkokare som jag sagt att vi inte hade hemma ;) och så har jag passat deras hundar när de åkt utomlands :D den är nu invigd ;) men hade bra! Mer om pepparkakshusen kommer senare ;)
See ya!


Paj! ;)

Hejsan!
sitter vid datorn och väntar på att min paj ska bli klar ;)
Sen blir det att hjälpa mamma sätta ihop pepparkakshusen som vi ska ha ikväll hos Emmy. Malin kommer med ;)
Vi ska ha det lite trevligt äta "ris allá malta" och dekorera pepparkakshus. Så det blir nog trevligt!
Men nu är strax pajen klar! Bilder på pepparkaksdekorationen kommer senare eller imon ;)
ha det bra! :D

A6 :D !

Heej!
gör ett litet snabbt inlägg innan jag lägger mig ;)
Var på A6 idag med Emmy! Det var ju trevligt :P Fast man blev ju sjukt trött av att springa runt i alla affärer så vi tog ett stop där jag tog en mocka latte ;) var faktiskt ganska gott :D Blev inte så mycket shoppat, ska ju till Ullared på fredag så DÅ ska jag shoppa järnet! har faktiskt räknat ut att allt kommer nog kosta runt 2000kr och så myckett kan jag ju knappt handla för ;) men till mitt försvar så är det ganska mycket julklappar som är inräknat i priset ;) Men jag köpte då i A6;
  • tröja & kjol
  • nycklar, en till mig och en till lillebror i julklapp :D (min är den med Homer och TV:n ;) )
  • hudfärgade strumpbyxor
Som sagt inte så mycket ;) Sen var det ju mat så och kaffe-pausen ;)
Men hade gött!
Goodnight! :D
Nya kläderna ;)

Pizza och godis med Emmy :D

Heej!
Emmy gick nyss hem och mamma och pappa är hemma ;) Emmy och jag har ätit pizza och käkat godis ;) gott! Var på ett luciatåg som min lillebror var med i. var la ganska trevligt :P fast ville nästan svära när jag tog bilder.. Seriöst min kamera är sjukt kass... Särskiljt när det är dåligt ljus. Så det var ju inte :P
Men nu ska jag sova ska ju hänga på Emmy till A6 imon!
Hade bra!
Goodnatt!


Luktar sill :(

Heej!
Kom nyss hem från skolan. Hade HK och då gjorde vi sill, så nu luktar händerna sill, även fast man tvättat sig 10000gånger ;) ska över till morfar och mata kaninen. Sen blir det att dra bort till Emmy med sill och läxor ;) men först av allt måste jag nog äta :P
Hade bra!


"Lucia-snögubben" :D

Heej!
Hemma från skolan. Var en lika snabb/seg dag ;) Sista lektionen var teknik, blev klar med ett hasbandssmycke! :D fast nu när den är hemma så märker jag att hålet kedjan ska va i är på hållet jag inte ville ha det på ^^ får la ta tbax den och se om han kan göra ett till hål xd.
Var ju med Ebba igår blev att vi gick ut, för vi hade inte så mycket att göra och Ebba ville verkligen det ;) Vi var ute i flera timmar. Vi gjorde en snölyckta och en "Lucia-snögubbe" haha ;) Den blev faktiskt ganska cool ;) vi hade långa ljus i dens huvud så den var tänd väldigt länge, jag såg den sista gången tänd klockan halv 1 på natten och snälucktan med ;) haha!
Blir att göra Pasta Cabonara lite senare till hela familjen ;) har varit väldigt sugen på det ett tag :D
och såklart blir det att gör engelska :P + leta upp en liiiten burk som man ska ha med sig imon om man ville ha hem lite sill :P inte för att jag gillar det men mamma och pappa typ ;)
Men hade bra!
Kraam!

Är med Ebba! :)

Hejsan!
Kom precis hem från skolan. Var Kemiprov :P gick ganska bra tror jag, svarade i alla fall på alla frågor ;) Nu har Ebba kommit så blir bara ett kort inlägg. Blir att gå ut i snön sen, Ebba vill ju de och det är ju ganska kul! :D
Men nu ska jag leta rätt på ett par termosbraller ;)
Ha det bra! :P

Headern här! gick snabbt! :D

Heej!
Bara några minuter sedan jag uppdaterade men fick precis tag i headerna så den är bytt, och jag gillar den sjukt mycket! :D Ska bara försöka fixa en ram runt? får kolla upp hur man gör det :P. Fick också veta nyss vem som gjort headern! :) Så ett stort tack till Mathilad som gjorde den till mig! den var grymt snygg! :D Taack!
Men nu ska jag fortsätta plugga en stund till.
Besök gärna Mathilda som hjälpte mig då ;) : http://millies.webblogg.se/
Hade bra!

Kemi, So och matte...

Hejsan!
Sitter och gör matte nu. Denna veckan blir en sån där sjukt tuff vecka och det kommer nog vara ganska tufft enda till Jul. Är så efter med matten så tänkte att jag behövde ta hem den.. Kemiprov imon :S kommer inte gå bra alls.. ska kolla igenom det en gång innan jag lägger mig :P. Men nu blir det att fortsätta med matten...
Sa i förra inlägget att det strax blir en ny header! :D Kul! Tror den blir sjukt grym ;) Bara vänta och se ;) ! Ebba som frågat någon hon känner som kunde gör en ;) På tal om Ebba hittade jag en söt bild på henne från i somras! Galet va söt bilden och Ebba är! :D
Har börjat kolla twitter lite mer med ;) Så om ni har twitter då kan ni ju järna följa; Karlsson_e
Tack i förväg! :D
Hade bra!
Gooodnatt!

Ny header soon! :D

Heej!
Sitter vid datorna. Har varit med Emmy idag. Vi spelade buzz och gjorde läxor ;) Sen så har jag precis duschat och gjort lite läxor. Hela dagen har jag typ haft hicka haha ^^ Pratat med Ebba och sa att hennes header var sjukt fin och frågade om hon kunde göra en åt mig ;) . Men det var inte Ebba själv som gjorde sin header utan en kompis eller något. Men Ebba bad henne och det låter som att jag har en header på G ;) Stort tack till den som gör den ;) Ebba har inte sagt vem det är ^^ !
Hade bra!
Kraam!

Snö! :D

Heejsan!
I skolan nu då :P har håltimme, gött! ;) de dansar denna gången, ingen one direction, tur ;) fast var ju faktiskt beredd med IPaden, men jaja ;) de andra verkade tycka att den var lite kul ;) snö ute nu! Hoppas det håller och bli mer, mer och mer! :D men nu är det strax lektion igen :P
Hade bra!
Kraam


Hundar, pepparkakor & Emmy :D tre ord beskriver min helg ;) !

Heej!
Sitter vid datorn och kollar på "Beck". Klurar samtidigt på vad jag ska skriva till en från språkresan som skickade ett brev till mig. Känner lixom att jag måste svara ;) Helgen har varit skittrevlig! Bakade pepparkakor med Emmy och hennes familj. Vi skrev namn på grisarna som på "Sunes jul" x) hahah det var kul ;) Efter pepparkaksbaket blev det tacos :D sen idag blev det att va med Emmy igen och fotade Emmy farbrors hundvalpar som vi gjort en gång innan :P fast denna gången tog jag med mig min kamera, katten de hade fick med vara med på en bild ;) men nu ska jag fortsätta kolla på beck och klura på hur brevet ska va ;)
hade bra!
Kraam!

Dålig uppdatering! :P

Hejsan!
Har varit väldigt dålig på att uppdatera senaste dagarna. Men kommer ett inlägg senare med bilder från helgen och lite så ;) Var i kyrkan nyss med Annie. Vi fick sjunga ^^ Det gick la bra ;) Sen så fick jag ringa i klockan, usch skäms totalt! Gick inte så bra, de skrattade ^^ Blir att dra till Emmy om en stund :P Men får ju inte komma för tidigt för henne så får bli att kolla på TV nån timme ;) Ingen snö än... andra advent och ingen snö.. inget bra tecken ;) Hoppas det kommer lite till jul iallafall :P
Hade bra! Bilder blir det senare!
Byee! ;)

RSS 2.0