Fint väder!

Hejsan !
Hemkommen från skolan nu då! Blir att springa nu med Emmy i det fina vädret! Senare blir det att dra till majbrasan med Ebba!
Ha det bra i det fina vädret!


Prat med Emmy och Malin!

Hejsan!
Idag har jag varit med Emmy och Malin! Vi pratade, åt resten av tårtan som fanns kvar och cyklade lite! Har precis gjort mig i ordning för att lägga mig. För det är ju skola imon.. Bara för de glömt att sätta den dagen som ledig, och då måste vi lida och gå till skolan.. Sedan imon så är det ju Valborg! Majbrasa och mysigt! :D Blir att städa och vara med Ebba. För på tisdag ska vi ha kalas för mig och min lillebror. Eftersom vi fyller två dagar ifrån varandra bara ;) Och förlåt för att jag uppdaterar så dåligt! Jag kan inte säga att jag kommer bli bättre. För det kommer jag inte att bli !
Men ha det bra!
Kram!

Tårta!

Heej!
Vaknade ganska sent och åt frukost för någon timma sedan eller det blev ju typ min middag/lunch. Nu sitter jag och kollar på big brother. Verkar som det är spöktema, så jag typ sitter och dör av skratt xd ! Strax kommer Ebba med. Vi ska ta bilder och äta tårta som jag köpte igår. Mamma skulle haft den till jobbet men hon ville inte ha den sen. Så då tar vi och firar mig lite med den! ;) Har gjort mig i ording för att ta lite bilder och testade idag en av parfymerna ;) Eller testade ju en igår med men idag tog jag en annan ;) Haha!
Ha en bra lördag!
Puss!

Det är ingen vanlig dag.. !

.. för det är min födelsedag! :D
Hejsan!
Idag är då min födelsedag! Och så var det ju sista dagen på praoen och bara för att det var min födelsedag så fick jag ta hål i öronen gratis och så köpte Carro några goda bakelser :D Har varit en riktig toppendag! På morgonen fick jag ett stativ, en typ "avsändare" eller något som gör att man kan stå någon helt annan stanns och ta bilder genom att bara trycka på avsändaren! och så fick jag många små parfymer. Sedan så avslöjade mamma att jag skulle få något från Fokiwa som inte riktigt kommit än! :D Kan typ inte vänta! Men nu ska jag fortsätta testa mina nya saker till kameran! och senare blir det att äta pizza med Emmy! Galet bra födelsedag! :D
-
Stativ, avlösaren och de små parfymerna!
Parfymerna!
Hål i öronen! äntligen :D
Avsändaren eller vad det nu heter? ;)
Ha en trevlig kväll!
Kram!

Sista dagen som 14-åring!

Heej!
Idag var då sista dagen som 14-åring ! Imon blir man 15, byxmyndig! Haha ;)
Men nu ska jag fixa lite till i rummet sedan ska jag sova och hoppas att min första dag som 15 blir toppen på praoen!
Ha det bra!
Godnatt!

 


Kebabrulle med cola!

Heej!
Idag har det varit ganska stressigt och det bara fortsätter! Blev att äta en kebabrulle med en kall cola till på lunchen. Skit gott! Nu har jag precis varit och lämnat bilderna från dopet. Hoppas hon blev nöjd med dom :) !
Blir att hem och städa nu!
Ha det bra!
Kram!


Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade vid 9 idag ! Börjar ju inte förens vid 11 så ;) ska spara bilder på ett usb för efter praoen ska jag ge bilderna jag tog på ett dop för ett bra tag sedan ;) ! Och så måste jag städa rummet !
Ha det bra!
Kram!


Ta bort slingor! ;)

Heej!
Idag har jag då varit på prao igen. Vi stor städade och så fick jag ta bort slingor eller löshår från en docka ;) sedan var det orientering efter och så firade vi min lillebror när vi kom hem ! Så grattis till han ! Två dagar tills jag fyller då :D
Men nu ska jag lägga mig ! Fast jag har sovmorgon och börjar vid 11 ! Gött!
Ha det bra!
Kram!


Sprungit med Emmy

Heej!
Idag har det varit prao igen då. Är ganska kul fast idag blev jag väldigt trött eftersom jag städade ganska mycket. Fick också gå och plocka vitsippor. När jag kom hem sprang jag en runda med Emmy och nu sitter jag med ett glas cola och en bit choklad. Har precis ätit en sjukt god kvällsmat med kött, pommes, hemmagjord sås och guacamole och en grillad majskolv! Så gott ;)
Men nu börjar big brother!
Ha det bra!
Kram!


Prao!

Heej!
Idag har jag praoat ! Jag praoar då på studio K, en frisörs-salong ! Jag har tvättat ett löshår, hämtat lite fler produkter till hyllorna och diskat lite saker ;) fick sovmorgon med ! Gött ! och så skulle min handledare iväg så jag fick sluta vid 3tiden ;) fick lite dötid så därför hade jag uppe mobilen lite snabbt och tog några bilder !
Och nu sk jag strax vara med Emmy!
Ha det bra!
Kram!


Stockholm!

Heej!
Inte uppdaterat idag men nu så ska jag lägga ut bildern från min helg i Stockholm.
När vi kom dit åkte vi direkt till Claras kyrka. Där fick vi dela ut mat till hemlösa. Det var sorgligt att se att det fanns så många och det är ju sjukt snällt att folk att ställa upp och hjälpa de hemlösa! Sedan sov vi på vandrarhem, kollade på let´s dance och snackade, trevligt! Sedan igår så shoppade vi och var på naturhistoriska museet där vi kollade lite och så var vi på bio, cosmonova. Där såg vi nån film i typ 3D fast duken gick lixom runt. Så det har varit en trevlig helg.
Och idag har jag varit i kyrkan, i A6 och köpte en kofta till konfan och så har jag varit på kalas hos en kusin! ;)
Imon är det då måndag, och jag har då prao! Hoppas det blir kul asså! ;)
Men nu kommer Stockholms-bomben!
-
Först var vi i S:t Claras kyrka
På shoppingen dagen efter (igår) så testade vi lite skor! ;)
Var på plattan!
Nu får det bli lite bilder från Naturhistoriska riksmuseet!
Ap-skelett, lite creepy. Fast de var ju inte riktiga, hoppas jag! ;)
Sedan fanns det ju lite djur med att kolla på, fast inte levade xd
Säl! ;)
Sjukt många olika fjärilar ;)
Valross! ;)
Isbjörn!
Lunnefågel! Har arbetat om det en gång i tiden och ville bara ta ett kort på den! De är ju så söta! :D
Tyckte de hade gjort djuren sjukt bra och så var "kulisserna" (eller vad man ska kalla det xd) väldigt fräcka ;)
Carl von Linné, ganska dålig bild.. jag vet ;)
Cosmonova! duken gick lixom runt! skit tufft! ;)
Detta var då hela gruppen!
På vägen hem stannade vi och så köptes det godis och ramlösa! Nyttig man är eller? ;)
Detta var då bussen!
Och jag vill bara säga att Stockholm var bäst! :D
Ha det bra!
Kram!

Ramlösa och godis!

Heej!
Bussen stannade vid ett ställe för en stund sedan. Där köpte jag godis och så delar jag och Emmy på en ramlösa. Så nu ska jag kolla på gårdagens big brother avsnitt som jag missade och äta godis!
Ha det bra!
Kram!


Påväg hem igen.

Heej!
Nu är vi påväg hem igen. Och jag hade helt rätt! Dagarna har varit kanon! Berättar och lägger ut bilder idag eller imon ! Ska bara visa en bild på en affär jag såg igår i bussen som jag tyckte var väldigt tuff eller något ;) hade i alla varit kul att gå in i den! ;)
Ha det bra! Kram!


Påväg!

Heej!
Nu sitter jag i bussen påväg till Stockholm ! Sjukt trött på det hemska vädret ! Tog på mig vinterjackan igen, och det är inte så kul. Ska snart stanna för att käka frukost och så ! Tror resan kommer bli kanon!
Ha det bra! Kram!


Packningen klar! Nästan...

Heej!
Nu har jag nästan packat klart allt till Stockholm imon med konfan. Kommer bli kanon tror jag ! :D nu ska jag i alla fall sova. Gjorde klart spanskan för nån timme sedan med, skönt att det är över med den!
Godnatt!


Med Ebba!

Heej!
Varit med Ebba idag sedan var vi i församlingshemmet. Där bakade vi typ och tog det lugnt ;) efter det gick vi en runda och då fick vi syn på tussilagos! Härligt med vår asså ! ;) nu är jag hemma igen. Taggar inför Stockholm imon!
Ha det bra!
Kram!

 


Noblesse

Heej!
Förlåt för så sjukt dålig uppdatering! Denna veckan har varit så stressad med alla prov och läxor! Idag har jag haft fullt upp och egentligen skulle en spanska uppsats vara inne imon men jag ska fråga om jag får skjuta upp den nån dag.. Aja ! Igår var jag med Emmy. Vi pluggade och så köpte vi noblesse som vi smäckte i oss ! Idag har det varit orientering, so prov och konfa. Imon blir det att vara med Ebba och packa inför Stockholm på fredag! :D
Ha det bra! kram!

 


Plugga

Heej!
Var nyss hos Emmy. Gick hem lite för att plugga och ta det lugnt. Muntliga spanska provet gick skit! Eller vi fick i alla fall omprov. Men nu ska jag plugga ;)
Ha det bra! Kram!


Tacokvällen!

Heej!
Igår var jag på tacokväll med några från klassen hos Anutcha! Det var sjukt trevligt! Vi kollade på titanic, åt tacos och så ;) Tänkte därför läga upp lite bilder från gårdagens kväll!
Deras söta hund Champoo ;)
Här skär vi till allt till tacosen!
Malin & katten Lenny ;)
Melon! ;)
Tacos!
Och så kollade vi på titanic!
Ha det bra!
Kram!

Spanska plugg!

Heej!
Sitter och pluggar spanska för fullt. Men nu blir det att ta en paus och springa en runda med Emmy! Kan behövas efter allt jag ätit idag xd
Ha det bra! Kram!


A6

Heej!
Igår var jag på tacokväll hos Anutcha ! Det var verkligen trevligt ! Jag lägger ut lite bilder på det senare ;) nyss var jag på A6 med mamma, Carro och Emmy. Vi fixade konfirmationsklänning. Fanns inte så mycket men till slut hittade vi en. Emmy och jag åt på donken två gånger med xd nyttigt ! xd
Ha det bra! Kram!


Sprungit med Malin!

Heej!
Fredag idag ! Så sjukt skönt ! Var ute och sprang med Malin för några timmar sedan. Och jag har verkligen världens sämsta kondis xd ! Måste börja springa ! Sitter vid TVn nu och taggar för big brother :D ! Ska ner och duscha med ;)
Tuffa Malin på bilden! ;)
Ha det bra!
Kram!

 


Gå med Emmy!

Heej!
Var precis på Join house. Det var trevligt! Nu är jag strax hos Emmy, vi ska gå en runda. Har högsta musik på! Senare blir det att plugga och sedan big brother!
Ha det bra! Kram!


Love will find a way.

Tycker den är grymt söt!


Orienteringen !

Heej!
Efter skolan var jag med Emmy en stund. Blev inget pluggande idag. Men sedan kom Ebba och så orienterade vi. Det gick la ganska bra! Bara att vi hoppade över 1 kontroll och så gick vi helt vilse på en för vi inte använde kompass. Men ajaa ;)
Nu lyssnar jag på musik och tänkte lägga mig. Kollat på big brother nyss med ;) förr inlägget lades inte ut förens nu ? Vet inte varför det blev så ? Men men..
Ha det bra! Kram!


Bussen!

Heej!
Sitter i bussen med högsta volym i hörlurarna! Fast nee ;) Väntar på att komma hem. Sedan blir det att vara med Emmy, plugga och så är det ju orientering.
Ha det bra!
Kram!


Matte på natten ;) !

Heej!
Märkte nyss att jag inte hade bloggat idag så... Varit med Emmy. Vi pluggade och pratade typ som vanligt. Innan kollade jag på big brother och nu sitter jag i sängen och gör matte. Usch! Blir att göra det till typ 12 kan ändå inte somna..
Ha det bra!
Kram!


Ingen mobil -.-

Heej!
Har varit med Emmy hela dagen. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och hjälpa mig hitta min mobil. Det har varit borta några timmar och inte förens nu börjar jag fatta att det är ganska mycket borta.. Så kände mig lite handikappad och tog IPaden ;) ! Nu blir det att äta ett annat påskägg och fetta sig !
Ha det bra! Kram!


Avokadoplanta

Heej!
Tänkte bara berätta att för några veckor sedan så hade jag så sjukt tråkigt. Så jag tog kärnan i en avokado och hoppades på att man kunde göra en planta xd. Och tillslut så har det faktiskt blivit det ! Tyckte bara det var lite tufft att jag bara lyckades xd !
Ha det bra! Kram!

Sista dagen på lovet.

Heej!
Idag är sista dagen på lovet. Usch! Sov därför extra länge ;) typ till 12 xd nu ska jag spela Sims och äta typ frukost. Blir att kanske va med Emmy med !
Ha det bra!
Kram!

 


Deal.

Heej!
Tänkte kolla på big brother live nu. Men då var det något min lillebror ville kolla på och han blev ganska ledsen när han inte fick kolla på det så vi kom överens om en deal. Om jag fick spela sims fick han kolla på programmet och så blev det ! Så nu spelar jag Sims! Får kolla på det imon på sidan ;) funkar för mig!
Ha det bra!
Kram!


Påskpyntet

Heej!
Är med Emmy. Vi har camat med lite folk och så somnade hon typ xd. Nu ska hon strax dra hem. Får se vad jag gör då? Sitta vid datorn blir det la! Hemma är det fullt med påsk känsla! Galet kul!
Ha det bra!
Kram!

Lilla kusinen ;)

Heej!
Varit i kyrkan idag. Det var trevligt. Efter det var jag med Emmy och så kom min lilla kusin in och ville leka ;) så vi lekte kurra gömma och spelade guitarr hero och Mario kart och så lekte vi med några dockor! vi hade ganska roligt faktiskt ^^ nu blir det att äta lite godis från påskägget och vänta på att Emmy kommer tillbaka!
Ha det bra!
Kram!


Påsk mys!

Heej!
Idag har jag varit med Ebba. För ett tag sedan åt vi tacos och så har vi "skjutit iväg" någon typ ris ballong sak xd ? Jag och min lillebror letade påskägg med. Gott! ;) Nu blir det att försöka fixa en header till Ebba på picnik!
Ha det bra!
Kram!
-
Ebba och jag bakade. Men vi såg inte receptet så bra så vi gjorde ett IPhone ställ med min IPhone bakom ;)
Tacos!
Påskägget!
Påskägget jag fick från farmor & farfar!
Och så har vi det mysigt med ljus och TV:n på!
Och så tände vi en ris ballong grej ;)

Ny header!

Heej!
Gjorde en ny header nyss. Blev ganska nöjd måste jag säga. Var ju tvungen att göra en innan picnik lägger ner.. Men nu blir det att strax dra till Ebba och kolla på smurfarna och så ska jag ta med mig smink för Ebba och hennes lillebror ska gå påskakäringar! Kommer nog bli en kul dag!
Ha det bra!
Kram!

Sista gången.

Heej!
Idag har jag varit med Ebba som sagt. Sedan var jag ju med Emmy och åt pizza. Skönt att de är hemma nu. Slipper tänka på att mata katterna varje dag ;). Så idag var sista dagen jag gjorde det! Sitter just nu och sms:ar med Ebba. Blir att gå och lägga sig snart. Får se hur morgondagen blir. Kanske blir att va med Emmy, eller Ebba. Eller så drar jag iväg? Känner mig ganska depp, så skulle vara skönt att dra till kusinen eller farmor och farfar ;) ?
Men ha det bra!
Kram!

Påsk-naglar!

Heej!
Är med Emmy nu, som har kommit hem! Var med Ebba hela dagen. Vi fixade naglarna och gjorde dom lite påskiga. Nu ska jag dra och käka pizza med Emmy och hennes familj!
Ha det bra!
Kram!

Shopping

Heej!
Idag har jag varit med Ebba! Vi var och shoppade med hennes lillasyster och Gunsan. Det var supertrevligt! hittade bara inte nån klänning som jag kunde ha till konfirmationen. Men det löser nog sig! Sedan tog vi lite bilder, plockade påsk-ris och matade Emmys katter. Imon blir det att vara med Ebba igen och gå till kyrkan!
Ha det bra!
Kram!
Ebba.
Och så gick vi till skogen och plockade lite påsk-ris.

Ute med Ebbas lillebror!

Heej!
Igår då var jag med Ebba. Som jag varit typ hela veckan xd Vi tog lite bilder med hennes syskon. Tänkte visa några!
En bild jag blev väldigt nöjd med faktiskt ;) tycker det var söt!
Men efter ett tag så blev det för kallt, så vi gick in och fotade!
Och då var Ebbas lillasyster med !
Ha det bra!
Kram!

Te och vampire diaries!

Heej!
Sitter och kollar på vampire diaries och dricker te med Ebba! Senare ska jag lägga ut nån bild vi tog igår !
Ha det bra!
Kram!


Mitt(eller mammas) aprilskämt!

Heej!
Har ju inte berättat vad jag lurades med 1:a april ! Mamma sa att jag skulle skicka till min kusin och Carro att farmors hund hade fått en hundvalp. Och de båda gick på det! Carro ringde hem och mamma fortsatte att lura henne. När hon stängt av så sms:ade jag Carro bara; april april!
Det var skämtet jag körde med ;)
Men nu är hundarna hemma. Känns lite tomt att inte Jussi går efter mig hela tiden..
Tog bilder med Ebba och hennes syskon med. Men det kommer upp bilder på det imon tror jag ;)
Godnatt!


Sista dagen med hundarna.

Heej!
Är med Ebba. Vi ska ta kort med hennes lillebror. Sista dagen med hundarna idag då. Är fortfarande lite snö ute. Men hundarna är ute och solar ändå.
Ha det bra!
Kram!
Jussi <3
Julia <3
Smulan som solar ;) <3
Jussi som solar ;) <3

Hundarna gillar det kalla vädret.

Heej!
Idag har jag varit med Ebba. Men innan jag var med henne så gick jag en liten runda med mamma och hundarna i skogen och efter det så städade jag. Varit ganska hemskt väder idag. Snö hade kommit under natten/kvällen och lagt sig så det var kallt fast solen lyste! Imon åker hundarna hem. Det är ju lite sorgligt.. Men nu blir det att kolla lite bloggar och sedan lägga sig ;)
Ha det bra!
Kram!
Hundarna tyckte iallafall om vädret! Det solade i det kalla/soliga vädret ;)
Snö igen.. Som tur är så smälter den!
Ebba lånade min kamera och fick en söt bild på Smulan.
Ebba, Smulan och Julia! <3

Film med Ebba!

Heej!
Sitter just nu och kollar på film med Ebba och Jussi med på ett hörn ;) är nån dansk/norsk film som faktiskt är väldigt bra! Nu ska jag fortsätta kolla.
Ha det bra!
Kram!


Nyttig frukost var det ja!

Heej!
Sitter och kollar på TV och har nyss ätit en ganska nyttig frukost måste jag säga ;) igår var jag och mamma på loppis. Och vi tog med oss min kusin Lotta när vi ändå svängde förbi. Idag blir det att ta det lugnt och senare vara med Ebba!
Ha det bra kram!
Min frukost och loppisen.


Hänga upp tvätt.

Heej!
Idag har jag varit i kyrkan. Inga av de som skulle vara konfirmander kom, så jag fick hjälpa till. När jag vi kom hem så fick Lukas och jag ta in tvätten. Sedan bakade jag lite och så kom morfar och mammas syster in på en fika. Nu blir det att åka på loppis med mamma, sedan en runda i skogen med hundarna och mamma!
Hänga upp tvätt är ju roligt om man fotar lite med ;)
Hundarna leker!
Och så bakade jag ju med!
Ha det bra!
Kram!

RSS 2.0