Klarade det ! :D

Hejsan!
Förlåt att jag inte bloggat på länge! Men jag kommer fortsätta vara såhär seg på att blogga tills jag fixar moppekortet ! ^^ vilket kommer ta några veckor till x)

Men idag har jag varit och typ övningskört / kört upp. Var så hemskt nervös men det gick faktiskt bra :D !
Nu ska jag plugga, hinner inte precis tillbaks till skolan innan vi slutar typ :P

Ha det så bra ! Kram !


Godnatt!

Hej!
Idag jag varit med Nora. Vi gjorde inte så mke. Spelade kort, pratade och drack te! Kom hem från Emmy för ett tag sedan var där i typ en halvtimme och vi snackade, drack varm choklad och så fixade med lite läxor.
Men nu är jag så trött så att jag är yr.. Så jag ska dra mig till sängen!
Godnatt!


Galen i noblesse!

Hejsan!
Cyklade precis ner till affären tio minuter innan det stängdes och sprang in och köpte godis. Blivit helt galen i noblesse! Är ju så sjukt gott! Så det blir att tröst-äta och plugga!
Ha det så bra ! Kram !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_503ba7eee087c349a6000530.jpg" class="image">


Galen i noblesse!

Hejsan!
Cyklade precis ner till affären tio minuter innan det stängdes och sprang in och köpte godis. Blivit helt galen i noblesse! Är ju så sjukt gott! Så det blir att tröst-äta och plugga!
Ha det så bra ! Kram !


Påväg hem !

Hej!
Nu är jag hemma från skolan. Sista timmen var verkligen seg men spanska är faktiskt ganska roliga lektioner så gick ganska snabbt ändå. x)
Nu ska jag käka en hamburgare och efter det blir de att plugga.
Ha det så bra ! Kram !


Krasch !

Hejsan!
Idag har vi varit hos familjen som vi vart och hoppade från hopptornen med. Det var supertrevligt! De hade typ en golfbil eller vi kallade den det ^^ som vi åkte runt med, och sedan så åkte vi runt med Antons moped.
Vi åkte galet mycket moppe. Men såklart när jag ska skjutsa Anton så är gräset halt och när vi ska svänga så "halkar" vi och faller åt kanten..
Han frågar mig hur det gick med mig men jag tänkte bara; skit i mig! hur gick det med moppen?! Och klart så hade något på sidan gått sönder och lampan hade ramlat typ och sedan tyckte de att den såg typ "längre ut".. Så nu känner jag mig inte på topp.. Men Anton sa att det inte gjorde något alls och så men det känns ju fortfarande hemskt.. Aja.. Ska sova snart iallafall.
Ni får ha det så bra! Kram !


Dålig uppdatering..

Hej!
Har inte uppdaterat på några dagen nu men det beror ganska mycket på att jag tar tiden som jag inte är med nån eller gör något till att plugga. Teori då! Men nu har jag iallafall läst ut boken :D tänkte läsa den en gång till sedan göra uppgifter och efter det tester på datorn sedan hoppas vi på det bästa på uppskrivningen ! ^^

Var nys hos Emmy iallafall innan det så pluggade jag och kollade på dumbo ^^ och åt onyttigheter såklart! Calzone pizza ! Men var hungrig till mitt försvar ;) haha !
Godnatt!


Teori igen!

Hejsan!
Sitter och läser teori nu igen. Men innan testade jag då att köra moped lite. Gick ganska bra :) Blev mörkt ganska snabbt så blev bara 15min eller något sådant.. Men nu är jag hemma och pluggade lite innan. Nu blir det att ta bort sminket och sedan sova!
Godnatt!


Choco moment!

Hejsan!
Sitter vid TVn och tar det lugnt. Varit i skolan som vanligt. Senare blir det att åka till mina kusiner och testa att köra lite moped. Har lixom aldrig kört en moped! Är inte ens säker på att jag kan starta den :O haha x) och efter en stund vid TVn ska jag också läsa teori. Först ska jag äta massa onyttigt som jag alltid gör x) ..
Ha det så bra ! Kram !


Stressigt..

Hej!
Varit en ganska stressad dag idag. Fick nästan springa hem och sedan behövde jag äta i bilen bara för att jag skulle till teorilektionen direkt efter skolan. Hann precis! Efter det var jag med Emmy, vi gjorde inte så mycket. Och sedan kollade jag på tv och sonande i soffan x) så nu är jag inte så trött eftersom jag tog mig en powernap ^^ så tänkte att jag kunde läsa teori men är ändå inte så klar i huvudet så fick bli ikea katalogen som låg i trappen upp ^^
Ha det så bra! Kram !


Läsa..

Hej!
Kom hem från mopedkursen för någon timma sedan. Så har tagit det lite lugnt ett tag men nu får det bli att fortsätta läsa och plugga på detta ;)
Ha det så bra ! Kram !


följ mig bättre ;)

Hejsan! 
Om man nu skulle vilja följa mig lite mer så här är saker jag uppdaterar från lite oftare:


twitter - Karlsson_e
gifboom - Karlsson_e
 
Sedan har jag lite annat men det använder jag knappt, men här har ni det:
 
kik: Eme97
Instagram: Eme97
tumblr: Emelie97

Vad har jag gjort då?

Heej!
Ja.. vad har jag gjort under tiden jag inte bloggade då? Inte alls mycket faktiskt. Hade inte så stor lust att hänga med till båten i helgen så åkte istället till farmor och farfar. Plockat kantareller och haft det trevligt som alltid!
Så jag tog lite paus från bloggen de sista dagarna på lovet. Så nu har skolan börjat! Känns faktiskt ganksa okej att börja igen. 
Nu ska jag göra i ordning mig och sedan sova! godnatt! 

Calippo

Hejsan!
Var ju ganska dålig på att uppdatera igår. Men var iallafall med Emmy. Och det var så varmt så jag blev sugen på glass! så jag köpte mig en ;)
Sedan drog vi till min altan en stund innan jag orienterade.
Nu har jag vaknat ! Ska strax ner och fixa lite hade jag tänkt.
Ha det så bra ! Kram !


Kom trea! :D

Hejsan!
Är hemma från orienteringstävlingen nu. Eller kom hem för någon timme sedan. Kom trea och Carro kom fyra ;) ganska bra! Fast då hade ju dock inte alla kommit i mål. Skilde två sekunder på min och Carros tid, för vi sprang ju tillsammans ;) och på vägen hem så blev det en McWrap på donken !
Ha det så bra ! Kram !


Tandläkaren !

Hejsan!
Blev väckt vid nio för att jag skulle till tandläkaren vid tio. Trodde det skulle vara en kontroll typ men de skulle ta bort en bit av tandköttet bara för en tand inte kom upp typ. Så jag åt en Alvedon som inte kunde dela för att jag var så nervös x) men ingen annan fick upp den heller så de fick dela den med kniv^^ sedan såg jag att han skulle bedöva med en stor spruta så jag bara: "hur långt upp ska tanden vara? För den har redan kommit upp en bit !" Typ bara för att jag var så nervös och så kollade de och de behövde inte göra något så jag fick åka hem igen! Woho ! Jag överlevde ! Haha!


Lite bilder från dagen!

Hejsan!
Nu kommer lite bilder ut från min dag!
Vi gick till lekparken med Ebbas lillebror! 

Sedan ville han måla sina naglar så Ebba målade hans naglar ^^

Deras hund !

Ebbas lillebror och jag är lite ego ;) haha !
Ha det så bra! Kram! 

Såhär startades dagen!

Heej!
förlåt att jag inte bloggat idag! Men jag skulle blogga på morgonen men sedan blev jag tvingad att städa.. sedan kom besök och efter det så drog jag till Ebba... Så jag hann helt enkelt inte!
Men jag vaknade iallafall av att min lillebror och hans kompis skriker som dårar och så blev jag väckt av Carro vid halv fyra som inte hade nyckel in så hon fick ringa mig -.- så då fick jag gå ner vid fyra och låsa upp dörren.. Men jag kunde iallafall inte somna om vid sju när de väckte mig så jag blev nere vid halv åtta.. 
Så jag började dagen med en kopp kaffe och honungsmelon vid TVn ;) 
Ha det så bra sålänge! Kram!

Outfit!

Hej ! 
Detta är då vad jag har haft på mig idag!
Outfit:
jeans - JC
Tröja - Vero moda

Nu är jag galet trött så tänkte ta ur linserna och sminket ska bort, sedan blir det att soova!
Godnatt!

Måla med min lilla kusin!

Hejsan!
Idag så kom jag upp vid typ ett och då när jag precis kom ner så stod min lilla kusin i dörren och ville va med mig. Jag hade ju inget annat för mig och det är ju faktiskt lite kul att vara med kusinen ;) Hon hade med sig en målarbok och sådant så vi målade ^^ inte så jobbigt ;) Efter att hon åkt hem så fotade jag lite blommor morfar hade som lagit ut som han sagt att jag måste fota ett tag ^^ fick faktiskt två lite fina bilder :) sedan kom pappa hem och frågade om vi skulle ut och springa så då hängde jag med han ut i skogen. Blivit så sölig! pappa sprang iväg från mig! :O
Nu tänkte jag gå ut och fota lite! Ha det så bra! Kram !

Peter pan!

Hejsan!
Är med Emmy nu igen. Vi ska kolla på Peter pan! Är så grymt sugen på att se någon Disneyfilm !
Ha det så bra ! Kram !


Orm!

Hej!
Emmy och jag var nyss ute och sprang. Fick se först en ganska stor orm, tror inte jag sett en så stor fri förut. Sedan fick jag syn på en lite mindre som jag fick en bild på ;) nu ska jag strax ner och duscha får bli lite melon först och naturens egna sportdryck, mjölk ;)
Ha det så bra!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_50290f5fddf2b3246700001d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607103/images/2012/pic_50290f5fddf2b3246700001d.jpg" class="image">


Smörgåstårta med te!

Hejsan!
Är fortfarande med Emmy. Blev lite hungrig så vi tog och delade på en bit smörgåstårta med räkor. Gott ! Och te på det, tredje gången idag ;) alla mina rubriker idag har innehållt te ! Haha ! Men nu ska jag äta och vara lite social!
Ha det så bra ! Kram !


Te med Emmy !

Hej!
Sitter och dricker te med Emmy som alltid i köket. Sitter och skrattar som vanlig ;)
Ha det så bra ! Kram !


Te vid TVn

Hej!
Sitter och dricker te vid TVn med en skål chips. Sötsugen och sockersugen som bara attan !
Igår blev jag inte helt ensam hela kvällen. Senare så gick jag en runda med Emmy och Mikael och efter det så gick vi hem t mig och drack te och fikade typ ;) idag blir det nog att städa och tråka. Ska iallafall kolla på tv ett tag till ^^
Ha det så bra !


Ensam med min klubba.

Heej!
Ska sätta mig vid TV:n nu tänkte jag. ikväll blir jag ensam hemma. Eller hela natten, kanske. Skulle egentligen va med Ebba men så blev det inte. Så får sätta mig vid TV:n med min klubba och kolla på nått tråk ^^ Somnade med innan när jag kom hem så vaknade typ vid halv 6. Nu blir det iallafall TV. Och lite senare kanske det blir att bara gå en runda, själv då såklart ^^ 
Ha en bra kväll! Kram !

Sakerna från marknaden!

Hej!
Detta är då vad jag köpte.
Tänkte inte ens på att pruta förens i slutet när jag skulle köpa mobilskalet.
"Jag frågade vad den kostade. Då svarade han 80. Jag frågade om jag kunde få den för 70. Då pekade han på ett annat ställe och sa att om jag ville ha billigare skal fanns det där för 40. Sedan sa han något på kinesiska till den andra killen som var där och så skrattade dom. Men så sa jag att jag kunde ta den för 75, det är bara det jag har. Och jag hade bara 75 x) Då pratade de lite sedan sa han ett tjurigt okej och kollade bort surt. Jag gav bara han pengarna och gick snabbt där ifrån."
Liite pinsamt men det var ju jag som vann på det ;) fast det var ju klart ytterst lite. Träffade lite bekanta på marknaden med. Var ganska liten fast trevlig.

Köpte två olika shampoo, ett balsam spray och ett hårspray från de Carro sålde. Fyra för 100:- så var väldigt billigt! :)

Ett armband som Carro trodde skulle göra blodcirkulationen bättre. Hennes massör hade sagt det men vem vet ? ;) Var ju iallafall snyggt tyckte jag :)

Var inte sugen på brända mandlar eller vanligt marknadsgodis så köpte en klubba. Var länge sedan, har inte ätit sånna sedan några år tbax ;)

Lite sent att köpa solglasögon nu kanske men kan ju ha dom t nästa år och så hade jag ju dom idag med ;)
Det är inte lika dana som dina Emmy! det är en annan färg, och tror dina är större kanske? hahah! ;)

Mobilskalet då ;)
Ha det så bra ! Kram !

Marknad!

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Var iallafall med Ebba ! Sedan lite senare så var jag med Mikael och Emmy någon timma ;) idag hängde jag med min syster till marknaden. Hon är ju frisör och de skulle sälja lite produkter. Jag fick hjälpa till att plocka fram och ta betalt. Ni kan få se vad jag köpt med ! Visar lite senare då ;)
Nu får jag se vad jag ska göra ?
Ha det så bra !
Kram!


Vad blev det för mat?

Heej!
jo.. det fick bli makaroner med falukorv. Orkade inte göra något komplicerat så. Men blev ganska lyckat ändå ;) Min frukost blev det också ;)
Senare kommer Emmy. Nu ska jag umgås lite med min lillbror tror jag. Får fixa det sista på listan lite senare! 
Ha det så bra ! Kramar!

En lista på saker att göra..

Hej!
Ska strax dra ner till affären och handla. Fick ju uppgift att fixa mat till mig och min lillebror. Får se vad det blir ? ^^ Sedan har jag gjort typ en lista på saker jag måste fixa idag. Har gjort några av sakerna men har typ hälften kvar! haha! 
Ha det så bra! Kram! 

Synundersökning

Hej!
Var på en synundersökning som jag ät ibland för att jag har linser. Tog typ bara 10-15 minuter. Ganska snabbt ändå. Nu ska vi förbi och hämta Ebba.
Ha det så bra! Kram!


Fika

Hej! Sitter på altanen. Det regnar, inte så nice. Min kusin är här nu så vi ska ta och fika nu. Ha det så bra ! Kram !


Orientering

Hej ! Var ju uppe ganska sent så var uppe vid 12 tiden. Igår var jag och Carro och köpte naturpasset. Så idag tog vi tre av fem kontroller som vi hade tänkt ta. Var ganska skönt att springa var länge sedan nu. Snart kommer min lilla kusin och sedan Ebba. Så blir att dra ner i duschen en snabbis. Ha det så bra ! Kram !


Vaken än :O

Hej! Satt vid datorn tills nu. Var galet trött vid redan tolv men jag tvingade mig själv att sitta vid datorn och fixa med bilder x) nu sitter jag i alla fall i köket och ska äta en risifrutti. Blev väldigt hungrig helt plötsligt :0 sedan ska jag fixa mig och gå och lägga mig ! Godnatt!


Kokar pasta

Hej ! Nu är jag hemma igen. Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem. Kollat på tv och tagit det lugnt. Nu fick jag äntligen något att göra. Koka pasta! Inte det roligaste men kändes så dött att bara sitta i soffan och glo x) ha det så bra ! kram !


Mjukglass!

Hej! Var nyss uppe med familjen och köpte glass. Sedan satt vi oss vid havet och åt den. Var trevligt! Nu ska vi käka mat! Ha det så bra ! Kram! (inlägget kom dock inte ut när det skulle)


Kubb!

Hejsan! När vi kom till båten så drog vi ganska snabbt vidare till en ö, vet dock inte vad det heter ^^? Men där träffade vi i alla fall några som ligger på samma brygga som oss där vi har båten. Och vi känner dom ganska väl så vi spelade kubb med som och lite andra var också med. Var inte vanligt kubb utan man skulle träffa numrerade "kubb-pinnar" och få upp till 50. Fick man mer än 50 åkte man ner till 25 ;) var supernärma på att vinna, men missade den pinnen jag skulle träffa tre gånger i rad och så vann nån annan.. Haha jaja ! Det var kul i alla fall ! :) vi är vid en ganska liten fin gästhamn. Var väldigt fint när solen gick ner! Ha det bra!


Karameller !

Hej! Ett måste när vi kör förbi Mariannelund. Att köpa karameller på deras kokeri. Galet goda karameller ! Ha det så bra ! Kram !


Ett stopp

Hej! Nu har vi tagit ett stopp för att äta lite. Har ju inte ätit frukost än så detta får bli frukosten ! Ha det så bra ! Kram !


Söta små hundar!

Hej! Har inte bloggat på länge, men har inte hunnit eller orkat. Men vi fick i alla fall hem söta små hundar efter senaste inlägget. Min storasyster ska passa dom tills imon. Supersöta! Och när hon inte är hemma så är det jag som haft hand om dom. Igår vart det Rix fm i närheten. Men jag hade inte lust att stå där och trängas. Tyckte inte förra året var såå skoj och rensade land igår så vart ganska trött och hade ont i ryggen efter så då hade jag verkligen inte ork för det x) vart kvartersfest också så då var jag med på den lite ! Var trevligt :) nu är vi påväg till båten! Ha det så bra ! Kram ! Fancy och Babbsan ;)


Glass!

Hej! Nu så är jag med Emmy. Vi spelar typ spngpop och snackar. Innan var vi nere i affären och köpte glass. Ganska klibbigt väder så bytte till shorts. Blir så varmt med svarta jeans ;) Ha det så bra ! Kram !


Lyssnar på musik!

Heej!
Vaknade för någon timma sedan. Vet seriöst inte vad jag ska göra idag ? Men ska svara på ett brev som jag fick, av en från språkresan, i början av sommaren. Sedan ska jag nog städa klart rummet och kanske fixa upp lite mer bilder som jag lovat lägga upp på bloggen. Nu ska det iallafall bli "frukost".
Ni får ha det så bra sålänge! Kramar! 

Städa mitt i natten!

Hej! 
Lyssnar på musik och har nog fixat färdigt med bilder, tror jag. Fick ta och städa rummet lite snabbt med. Vi hade besök igår och då så ville barnen ha fram lite leksaker, så nu står det leksaker i mitt rum! ser ju ut som jag leker med det nästan ^^ Haaha ! Så lite städning mitt i natten fick det bli! 
Detta får blir sista inlägget för nu ska jag strax sova! Godnatt!

Västerbottenspaj!

Heej!
klockan är typ tolv nu. Idag har jag då varit med Emmy och Malin. Vi gjorde typ inget. Pratade lite skit och sånt som vanligt ! Sedan vid typ åtta åkte Malin hem och då drog jag mig med hemmåt. Hemma så rensade jag kantareller med Carro och hennes kompis. De gjorde en västerbottenspaj. Per Mobergs recept om någon ville veta ;) Den blev supergod! 
Nu ska jag fixa med lite bilder. Sedan ta bort sminket och fixa mig för att sova. 
Ha det så bra ! Kramar!
 

Ny header!

Hej!
Nu har jag en ny header. Tyckte den andra kändes så gammal! Kan hända att jag byter om ett tag igen. Gjorde denna på en kvart typ bara för att jag hade tråkigt.. Den stämmde ju inte så bra heller eftersom jag inte har brunt hår längre ;)
Ha det så bra nu! Kramar! 

Ankungar!

Hej!
Nu kommer bilderna ut som jag tog på små ankungar och några stora ankor ;) 

Ankungar

Plötsligt började de dyka och skvätta vatten!

Tillslut var alla borta under vattnet!

Och så flög de upp igen! Så sött!

Tyckte om denna bilden ganska starkt. Lite synd att det var ett rep över. Men det går nog lätt fixa med photoshop, dock har jag inte det.

Lite andra ankor. 

Var inte så bra fokus på denna.. ankan är lite suddig men jag gillade den ändå!
Då har jag lagt ut alla bilder nu som jag tog i helgen! Ha det så bra ! Kram!

hopptornet

Hej!
Här kommer lite bilder sedan helgen när vi vart med den andra familjen och hoppade från ett hopptorn!
Jag, Lukas och Anton hoppar! Jag ser lite dum ut men ignorera det x)

Det vart ju ganska högt ändå, 10meter.

Min lillebror hoppar!

Jag hoppar! 
Det var några bilder som togs vid hopptornet. Ha det så bra! Kram !
 

Ätit kladdkaka två dagar i rad!

Hejsan!
I förgår bakade jag och Ebba. Fick bli kladdkaka bara för vi hade sprutgrädde hemma ;) Blev galet gott! Sedan igår så hade vi besök och då hade mamma köpt kladdkaka till efterrätt, så jag har ätit kladdkaka två dagar i rad! det kan ju inte vara så nyttigt! haha !
Kram!
 

Klockan är strax två och jag har inte ätit frukost än!


Hej!
Vaknade typ 11. Sedan har jag suttit vid datorn sminkat mig och fixat lite i rummet. Ska gå ner om en stund efter jag fixat klart med lite bilder. Får se vad jag gör idag? Förlåt för dålig uppdatering och att jag inte lagt upp bilderna. Men de får komma upp någon dag när jag orkar sitta och bläddra igenom alla bilder. 
Ha det så bra! Kram!
 

RSS 2.0