Läxor...


Kantarellmacka! :D

Heej!
Har varit med Emmy :P hon gick hem för en stund sedan. Nu blir det kantarellmacka och mys med mamma och pappa ;)
Hade bra!
Kraam!


Håltimma och Emmy mobil :D

Heej!
Sitter och har håltimme ;) inte så kul så fick nyss Emmys mobil som vi lånar när hon har lektion :P börjar igen om 25min, inte så kul precis. De andra sitter och drogar "one direction" :P inte så sociala ;)
Hade bra!
Biologi strax! :o


Fest igår då ;)

Hejsan!
Blev inget inlägg igår fullt upp med att hjälpa till att fixa i ordning till bröllopsfesten ;) det var trevligt! Serverade snittar och hjälpte till lite i köket och med lekarna och så :D det var kul! :) fast vissa drack för mycket så i slutänden var det inte alls kul... Pratade engelska med pappas jobbarkompis fru ;) vi båda sa att man kan ha kul utan alkohol! Fast jag faktiskt typ "smakade" en halv burk cider ^^
Nu är jag med Emmy :P vi ska kolla på vampire diaries nu! Såå hade bra!
Kraamar!


Nyfärgat hår! :D

Heej!
Ett litet inlägg innan jag lägger mig. Bildspelet är inte riktigt klart, men nästan. ska finslipa lite på det imon :P Festen är ju imon då! Vet inte om jag ska hänga med dit på kvällen eller på morgonen och hjälpa till? :P men det blir nog morgonen för har inget bättre för mig att göra under dagen precis :P Håret är då nyfärgat :D rött! like usal ;) nöjd, med snedlugg :P men ska ju orka upp imon med ;)
Hade bra!
godnatt!
Kramar från mej!

Bildspelet [√]

Heej!
Sitter vid datorn och har kollat bilder och fixat med ett bildspel sen halv 4 :P Det är ett om mamma och pappa, deras resa och bröllop som ska vara klar imon! Nu börjar äntligen allt falla på plats. Ska bara lägga till några sista bilder sen blir det att visa Carro och se om det är godkänt ;)
Ganska hungrig så ska äta nått sen bara chilla resten av dagen ;)
Men nu ska jag göra det sista på bildspelet!
Hade bra!
Kramar!

Påväg t Jönköping!

Hejsan!
Sitter i bussen på väg till Jönköping för att kolla på nån konsert :P roligare än att sitta på lektion ;) fast vi kommer tbax till valpasset. Men det är ju ganska kul :P
Hade bra!


Bakat chokladmuffins med lillebror ;)

Hejsan!
Varit med Emmy idag ;) fick tillbaka engelska provet i skolan, gick sådär :P 73/99.. Nu har jag bakat muffins med lillebrorsan ;) det blev chokladmuffins, de blev goda ;) redan ätit två! Blir att göra matteläxan sedan lägga sig tidigt :P för idag i skolan kände jag mig som en zombie x) somnade inte fören 1! Fast tog bara fem min att somna ;)
Hade bra!
Great regards Emelie ;)


Varit hos Carros häst :D

Heej!
Har varit med Emmy hela dagen :P Vi och Carro åkte till Sävsjö och köpte var sin klänning att ha på mammas och pappas bröllop- och kalas- fest, eller hur man ska kalla det ;) hittade en ganska fin svart med volang, så det ska jag ha med klack till :D Sedan åkte vi hem igen :P Emmy och jag gjorde då SO:n sen frågade Carro om vi ville hänga med till stallet och vi sa jaa! Så vi hängde med till stallet med Carro ;) det var ju kul fast jag är allergisk mot hästar så nös o nös o nös x) men vi tog bilder och Emmy red ;) Det var kul :D På bilden är det Carolina & Tristan! :D
Men nu är jag galet trött...
Hade bra!
Godnatt!

Spelar wordfued med Emmy ^^

Heejsan!
är med Emmy ;)
Vi sitter hemma hos mig vid bordet helt osociala ^^ jag med IPaden i handen och Emmy med sin IPhone, båda vid wordfued x) haha ;) snart kommer Emmys mamma och Andrea för att klippa sig ;) men nu är det mycket att göra på wordfued så måste dra ;)
Hade bra!
Kraam!


Godmorgon! ;)

Godmorgon ;)
Vaknade nyss då :P galet hungrig så blir att gå ner och äta nått. Blir att va med Emmy lite senare. Spelar wordfeud på spanska men nån random från Spanien ^^ har inte passat än så länge ;) Måste göra klart det sista på svenskan med :P den blir inte bra "/ ...
Men nu ska jag göra iordning mig och äta frukost sen dra till Emmy :P
Ha en bra ledig måndag ;)
Kram!


Väntar på IPaden ;)

Hejsan!
sitter och väntar på att mamma ska ge mig IPaden :P Har laddat ner wordfued där på, så vill checka det ;) Pappa har varit i Tyskland idag ;) och då hade han med sig sjukt mycket godis till oss alla :D gott! Blir att kolla lite bloggar, kolla om mamma är klar med IPaden och sen sova ;) Imon är det ju studiedag :D gött! fast hade varit roligare att fortsätta praoa ^^ Men att va ledig är ju oxå kul! :P
hade bra!
Godnatt!

Varit i kyrkan ;)

Heej!
Varit i kyrkan för ett tag sedan med Annie ;) jag tog kollekten. det gick ute sådär ^^
Var med Emmy innan det :P
Vi kollade på vampire diaries och fixade lite ny musik till min mp3 ;)
Hon vägrade fixa Justin Bieber till mig :(
Men nu ska jag fylla i "i kyrkan" sen kolla på TV med Carro ;)
Hade bra!
Kram!


Drar till Emmy om ett tag :P

Heej!
Sitter och slöar med IPaden i handen :P blir att gå till kyrkan senare idag. Men hade tänkt gå till Emmy lite senare ;) imon är man ledig då, gött!
Hoppas ni har en trevlig söndag ;)
Hade bra!


Emmy kom till slut ;)

Hejsan!
Emmy kom för ett tag sedan vi har pratat lite och drack varm choklad :P pratat gamla minnen och så ;) hon har varit här en timme nu och har tänkt gå hem nu om en stund :P just nu sitter vi och kollar lite på hennes nya Iphone4s. Ska se om jag kan hjälpa henne ^^
Hade bra!
Kraam! ;)


Väntar på Emmy... ;)

Heej!
Sitter och glor i köket ^^ väntar lixom på att Emmy ska komma :P hon är ju på fritidsgården men jag kunde inte hänga på pga att Lukas och jag är ensamma hemma :P hon skrev att hon skulle komma för nån timme sen, men jag ringde och då hade det blivit roligt x) nu sa hon att hon bara skulle spela pingis... Aha men ska ta och göra varm choklad som jag har blivit helt kär i ^^ eller ska nog vänta med det tills Emmy kommer ;)
Hade bra!
Kraam!


Mini marshmellows! :D

Heej!
Har precis gjort en kopp varm chokladmjölk med mini marshmellows. Köpte dem innan i affären ;) hängde med Emmy och dem till Statoil och tempo ;) sen har jag varit med Emmy ;) vi spelade ett online spel som var Lukas ^^ roligt faktiskt, vi blev ju bara utkastade från banan x) var ju sista dagen på praon idag med :( trivdes sjukt bra! Saknar redan alla pensionärer. De är ju roliga ;) idag: körde en i rullstol en runda ute, han som hade frågat om det en annan dag och han bara: du är stark du! :) gulligt :D och så pratade han lite med mig ;) han frågade om jag kunde gissa hur gammal han var ^^ har haft en sjukt trevlig vecka! :) fick sluta en timme tidigare för att det var så lugnt och inte så mycket att göra idag med, vilket jag inte var så sugen på ^^ fast det fanns ju inget särskiljt för mig att göra :P men som sagt det har varit sjukt kul!
Ska dricka min varma choklad nu ;)
Hade bra!
Kraam!


Lunch ;)

Heej!
Sitter hemma nu och kom precis från skolan :P var ganska god mat. Tio minuter sen blir det att åka tillbaka till södergården ;) varit lite lugnt idag så jag har typ inte gjort nått särskiljt där borta :P sitter med en kopp varm choklad vid IPaden ;) chill! :D tar bara typ 2min att cykla bort dit så ingen speciell brådska ;)
Hade bra!


Kollat på små schäfervalpar! :D

Heej!
Var med Emmy innna idag ;) Vi gjorde en parodi av Kissie :P Hahah ingen elak lite mer rolig ^^ !
Sen kom Ebba och Andrea, då gick vi till Ebbas mormor och kollade på hundvalparna de fått :D De var så sjukt söta ;)
Andrea tappade sin vante(hon märkte inte det) då skriker jag, Andrea och Ebba: Emmy ta kort! de har dragkamp! :D  Andrea: vänta nu..!? det är ju min vante ^^ haaha!
Men nu är jag trött så blir att sova ;)
Sista praodagen imon med :( Usch va hemskt, jag som nyss lärt mig det mästa där borta :(
aja...
Godnatt!
.
Bilden är Emmy :P hon tog ju med sig kameran! och hon har ju "lånat" bilder av min så nu "lånar" jag av henne x) !

Sista praodagen imon :(

Hejsan!
kom precis hem från praoen. Usch är så tråkigt att det bara är en vecka ^^ trivs ju verkligen! kunde varit en månads prao! Det hade varit kul :D
Putsade ens glasögon och han bara: oj oj! nu ser jag igen! jättefint! tack.
Hahah sen frågade han vad jag hette. Han : jaha.. Emelie.
Sen när jag kom till baka efter lunch ropade han Emelie ^^
Och då frågade han om jag kunde hämta en rullstol och gå en runda med honom! :D
Men de skulle inte gå just då och jag får ju inte gå själv med nån, tror jag ^^ men han är ju så hemskt sööt! :D
Sen är det en annan dam som brukar prata med mig ofta. haha idag pratade hon "skit" om andra typ: hon ser gammal ut och nehe! de där funkar ju inte, sånt skit behöver man inte! viskade hon till mig ^^ hon är lite rolig! ;)
Men jag trivs :D
Fast det är ju bara imon med :/
Väntar på att Emmy ska komma hem från sin prao i skolan :P
Men ska äta nått nu hade jag tänkt ;)
Hade bra!
Kram!

Väckt från soffan ^^

Hejsan!
Precis väckt från soffa ;)
Supertrött bäst att lägga sig. Ska upp lite tidigare imon för att hinna duscha med..
Så ni får ha det så bra ;)
Inte ofta jag gör 2inlägg på en dag :P
Aja..
Kramisar! ^^
Goodnatt!

Galet hungrig!

Heej!
Prao idag igen ;) Gillar verkligen min praoplats! har blivit bra kompis med en där. Hon är så supersöt och pratar med mig ofta :D är ju på ett ålderdomshem för er som inte läste förr, förra inlägget  ^^
Fixar lite med bilder från mammas och pappas bröllop. Ska göra ett bildspel med allt hade jag tänkt :P
Men är så hungrig så först får det bli mat! ;)
Hade bra!

Allt jag fick från Thailand! :D

Hejsan!
Andra praodagen och jag tycker det är kul :D
Ett bra tecken ;)
Bara fick ett sånt himla ryck när jag kom hem och fick för mig att; Nu ska jag städa kaninburen! x) så jag sa till morfar som brukar ha hand om kaninen att jag skulle städa den ;) så fick jag en borste och skyffel. För det fick ju knappt gå inte (joo det gick ju x) fast buren var smutsig ^^)
Sedan var jag med Ebba en stund :P
Har precis tagit bort sminket, laddat upp bilderna och blev väckt av Carro vid TV:n efter att vi kollade på "värsta pojkvännsakademin". Idag var det att pojkvännen skulle låtsas att tjejen var död och de skrev ett tal och fick se en kista. Vissa tal var så galet fina! Det blev faktiskt sorgligt vissa tillfällen.
Tänkte lägga upp bilder på allt jag fick från Thailnad av mamma och pappa när de kom hem igår! :P
Detta var det jag fick :D
  • Halsbandet hade mamma egentligen tänkt ge bort till någon lite mindre när nån fyllt år men hon hade köpt två och jag tyckte "hello kitty" halsbande var så fräckt! :D
  • Tre spännen till håret! Lotus tror jag de stora skulle va ;) Pappa tyckte de var fina och jag gillar dom verkligen :D
  • CalvinKlein underkläder, inte äkta ;)
  • nagellack som det hittat för bara ca 5kr
  • en "Guess" tröja som egentligen inte var meningen att jag skulle ha men Carro och jag ska turas omlite om trölorna :P jag fick egentligen en "ed hardy" tröja men den var lila (vilket inte passar mig så bra) och så var det ganska stor, fast det var egentligen båda tröjorna x)
  • På gatorna i Thailand kunde man träffa på folk som gjorde blommor av tvål. Mamma och pappa köpte tre. Jag fick en orkidé, för att pappa säger att jag är hans lilla orkidé :D
tvål-blommorna! De var i små söta askar! :D
fast den största hade blivit lite kantstött men, men ;)
Ett armband mamma köpte till sig och en sak Lukas fick av dem ;) Var nått man kund skjuta iväg långt typ ^^
Hahaha måste bara berätta att när mamma och pappa skulle ta ut pengar fick de nån slags plånbok eller "mapp" ^^ tyckte det var ganska fräsigt ;)
Men nu måste jag verkligen sova om jag ska komma upp imon ^^
Hade bra!
goodnatt! :D

Första praodagen :P

Tjena!
Såg inte förens idag att skolfotona har kommit. Farmor och farfar sa aldrig att de kommit :P Men nu har jag sett dom. Och visst är det skillnad ;) ? (nått fel på blogg.se, får inte upp bilden -.- men den kommer i samma inlägg imon ;) )

Idag var då första praodagen! Det gick väll bra :P Tar inte lång tid att cykla från mig dit ;) Praoar på ett äldreboende. Det var la spännade och lite roligt när de gamla pratade med mig och skojade :D
Mamma och pappa har kommit hem med :D Fick saker av dem! (berättar mer om det imon ;) )
Sen var jag med Emmy. Så skrämmde jag Andrea, trodde jag fick tinnitus, så galet högt hon skrek ^^
Hahah hon blev lixom livrädd ^^
Var ute för ett tag sedan och matade kaninen med Carro. Har kollar på "det okända". Sett det nån gång innan, tycker det är ganska kusligt och läskigt typ. :P
Men nu ska jag kolla facebook en sista gång och sen krypa ner till sängs ;)
Godnatt! :D

Never say never! :D

Heej!
Igår var jag med Emmy och Malin. Vi kollade på "Never say never" ! Jag har inte tyckt om Justin Bieber innan men nu efter att ha sätt filmen tycker jag att han är så sjukt söt och jaa.. allt ;) !
Nee men har ändrat mina åsikter om han ^^
Sen fick Emmy hänga med hem till mig och sova över ;) eftersom det inte var nån hemma :P
Innan vi somnade skriker Emmy;
Emmy: Emelie! sätt dig upp en gång! (typ helt orolig)
Jag: varför? (men jag sätter mig upp)
Emmy typ skriker och skrattar på samma gång: Du ser ut som clownen i "IT"
Jag: Emmy... du är paranoid -.- ...
Men Emmy tyckte det var så läskigt så jag fick tända lampan ^^

 

Haahah lika? x)

 


Duschade för ett tag sen och sen blev det farmors och farfars sjukt goda mat! ;) imon åker dom ju hem och mamma och pappa kommer hit :D Fars dag idag med ;) Får gratta imon :P

 

Kollat på "Gustavsson 3 trappor upp" sjukt kul som vanligt! :D

Imon blir det prao då! Börjar vid 9 så chill ^^ sovmorgon en timme :D

Men ska sova nu ;)

Hoppas alla haft en bra helg!

hade bra!

kraam!


Första videobloggen x) !

Heej!
Var med Emmy innan ;) Vi hade sjukt kul! flum och skratt x)
Farmor, farfar och hundarna följde mig dit sen kom de och hämtade mig :) så Emmy slapp för en gångs skull följa mig hem ^^ men jag hade kunnat gå dit själv, det var bara att de skulle gå förbi där så jag följde med dom dit ;)
Här är min första video-blogg! haahah xD
kolla in Emmys blogg: www.KlumpigochGlad.blogg.se ;)


Är med Ebba! :P

Heejsan!
Är med Ebba, som har fixat med att platta håret och så nyss ^^ !
Spelar nu på hennes mobil. Hahah ska bevisa att jag kan komma längre än henne på det ^^
Fick omprov i matte med! Kul... -.- gick seriöst sämst! första omprovet ever! och känns inte roligt alls...
Ska göra läxor med sen :P
Men nu ska jag slå Ebba i spelet! ;)
Hade bara!

Var med Emmy ;)

Tjenare!
Gick till Emmy sen ändå. Fast det blev lite sent så var vi nån timme ;) Vi gjorde inte så mycket, snackade och satt vid datorn ^^ Sen så fick hon följa mig hem, som hon hatar ^^ men det är ju inte kul att gå hem själv+läskigt+mörkt ^^ Sen kom Andrea, Emmys lillasyster, och skrämmde oss ^^ eller i alla fall mig! hahah! x)
-
Tog en kvällsmacka för ett litet tag sedan och kelade med hundarna :P
Nu blir det att göra lite SO eller matte sedan sova!
Hade bra! :P
-
En gammal bild som jag och Andrea tog när det skulle bli solförmörkelse :P Fast det blev ju aldrig nån vidare solförmörkelse ^^

Gått en lååång runda med farmor & farfar! :D

Heej!
Varm och rosig om kinderna är jag nu, efter att ha gått en lång runda med farmor & farfar ^^
De frågade om jag viste nån bra väg, och så klart säger jag ormestorp. När vi kommit bara lite efter halvvägs börjar det blir mörkt men vi han hem innan det blev helt skummt! För nu när man kollar ut genom fönstret är det riktigt mörkt! Vi alla och hundarna blev riktigt utmattade ^^
Sitter nu i sängen med en godispåse och läxor :P
Så ska fortsätta plugga en liten stund sen kanske det blir att vara med Emmy lite ;)
Hade bra!

Godnatt då! ;)

Heej!
Har precis gjort klart SO:n som skulle varit klar i måndags ^^ hade ju glömt anteckningarna i skolan, men idag lyckades jag få tag på Emmys ^^ ! Så den är är klar √
Var i kyrkan med Emmy med. Det var supermysigt! Ljus var tända i ett kors och det var bara så sjukt mysigt! ;) Efter gustjänsten gick Emmy och jag och kollade på gravarna. Det var så sjukt vackert att kolla ut över kyrkogården, ljus, ljus och ljus! :D
Så nu är jag då hemma igen ;)
För att hålla hundarna nere satt farmor och farfar väskor i trappan men plötsligt hör jag Jussi hoppa och riva ner en väska. Och så kvickt var han uppe i mitt rum ^^ han är ju så van vid att alltid sova hos mig så inga väskor stoppade han ^^ Men nu ska jag sova!
Goodnight!
hade bra! ;)
Hoppas ni haft ett trevligt lov! :)

Godmorgon!

Godmorgon!
Varknade för en liten stund sedan. Håller på att skicka lite bilder på mammas och pappas bröllop till dom! Har pratat med dom och de sa att de hade det bra! :D Snart blir det att gå ner och äta frukost.
Ha en bra dag!
Kraam!
Det är jag, farmor & farfar, mamma & pappa och Lukas! :) (lukas gör nån rolig min ^^ )

Myser vid TV:n!

Heejsan!
Har precis kommit upp från duschen hemma hos farmor och farfar. :P
Imon blir det att åka hem igen. För på måndag är det ju skola...
Känns lite tråkigt att inte ha träffat Emmy på lovet "/ men jag har haft ett underbart trevligt lov ute hos farmor och farfar och varit på bröllop! :D
Men nu ska jag kolla på TV med farmor, farfar och Lukas ;)
Hade bra!
Hoppas ni haft ett trevligt lov!
Kraam!

Är hos Lotta! :D

Nu är jag hos min kusin Lotta :D ! Vi har gått till ICA och köpt godis så nu sitter vi vid TV:n och myser :D När vi gick hem från affären var det bäck-mörkt ^^ och jag har en konstig vana att alltid kolla bak hela tiden när man går ^^ så Lukas och Lotta bara; Emelie! skärp dig ! ^^ Hahah
Men nu ska vi kolla vidare på TV ;)
Hoppas ni har ett trevligt lov!
Hade bra! :D

Bröllopet! :D

Grattis! :D
Hoppas ni hade ett underbart bröllop, det var superfint!, och hoppas att ni har det bra i Thailand! :D

Är hos farmor & farfar!

Heej!
Bloggade inte igår! hade fullt upp!
Steg upp tidigt på morgonen, vid typ kl. 4:00! Då åkte vi uppåt mot Stockholm! Där ifrån skulle mamma och pappa till Thailand. Men innan de åkte tog de och gifte sig! :D I arlanda kapell! det var superfint och jag tog lite bilder! :D Kommer lägga ut en bild sen! :D
men nu ska jag kolla på TV med farmor och farfar och lillebror! :)
Sen om någon dag ska vi till vårat hus igen! Men idag är vi här. :P
Hade bra!
Kraam!

Bloggar inte förens nu!

Heej!
Har inte bloggat idag pga; för lite tid och att sidan bara krånglat idag "/ Emmy hade också problem med det. Men hon kom in efter ett tag men jag bara gav upp ^^ ! Har städat som sagt! För strax ska mamma och pappa iväg och då kommer farmor och farfar. Då behöver det ju alltid se extra fint ut i huset och rummen ^^ ! Så det blev en stor städning i mitt rum! började lite igår och gjorde sedan det sista senare på kvällen :D
Före .                                                           Efter
Men nu ska jag ta och sova!
Imon blir det att gå upp tidigt!
Ska berätta varför imon ;)
Godnatt! puss!

Goodnight! ;)

Städat eller plockat i ordning lite i rummet idag. Hittade en död spindel, så då gav jag upp totalt och gick ner till TV:n ^^ Senare kom Emmy ;) Jag städade och vi camade med Mikael :P för en stund sen åt vi mackor och drack te och capuccino! Och nyss gick hon hem. Hahah, vi hade ju sjukt kul som vanligt! lagom flummiga! ^^ Men nu ska jag sova, för imon blir det att ta det sista och städa klart i rummet "/ Hade bra! Goodnight! ;)

RSS 2.0